Κερδίστε δυο υπέροχες πετσέτες από την ολοκαίνουρια κολεξιόν Sun of a Beach

sun-of-a-beach-beach
ΤΡΙΤΗ, 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Η εταιρεία Sun of a Beach και το clickatlife σας κάνουν δώρο δυο πετσέτες από την SS18 Summer Collection και σας εύχονται καλό, στυλάτο καλοκαίρι!

Ο διαγωνισμός έληξε, η κλήρωση έγινε και οι νικητές είναι η Μαργαρίτα Αγγελοπούλου και ο Κώστας Μαθιός, οι οποίοι θα λάβουν ηλεκτρονικό μήνυμα με λεπτομέρειες για την παραλαβή του δώρου τους. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συμμετέχοντες! 

Τα πρώτα ανθισμένα λουλούδια αποτελούν σημάδι ότι το καλοκαίρι κοντοζυγώνει, που σημαίνει διακοπές στα νησιά, δροσερά φρούτα, γευστικά κοκτέιλ, φρέσκες σαλάτες δίπλα στη θάλασσα, αλάτι στα μαλλιά και καυτή άμμο στα πόδια. Επίσης, σημαίνει ότι έφτασε η μεγάλη στιγμή να παρουσιάσουμε τη νέα μας κολεξιόν με πετσέτες θαλάσσης και αξεσουάρ. Φέτος, είμαστε ακόμα πιο χαρούμενοι, μιας και η νέα μας συλλογή είναι η πιο αγαπημένη μας μέχρι σήμερα.

Εκλεπτυσμένη
Αυτή τη σεζόν, η Μεσόγειος παραμένει η βασική έμπνευση για την SS18 Summer Collection. Με τους αργούς ρυθμούς και τα πανέμορφα τοπία της, πραγματικά αντιπροσωπεύει το πνεύμα του καλοκαιριού. Το λευκό και το μπλε των Κυκλάδων εκπροσωπούνται στα σχέδια Tinos, μέσα από απλά και κομψά γεωμετρικά σχήματα, εμπνευσμένα από τους περιστερώνες του νησιού. Ακόμα και το στολίδι του Αιγαίου, η Πάτμος, με τις δαντελωτές ακτές της, έχει μετατραπεί σε ένα ντελικάτο μοτίβο για τη σειρά Patmos, την οποία αγαπάμε πολύ. Τα κύματα της θάλασσας επίσης αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία των μοτίβων της συλλογής Aegean Wave – κάτι σαν υδροθεραπεία σε πετσέτα θαλάσσης (ή τσάντα)! Φυσικά, η Μεσόγειος είναι γνωστή και για πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς, γι’ αυτό και επαναπροσδιορίσαμε τις κλασικές nautical ρίγες για τις σειρές Santorini και Saint Tropez.

Παιχνιδιάρικη
H νέα συλλογή εξυμνά την πολύχρωμη πλευρά του καλοκαιριού, καθώς πάντα υπάρχει χρόνος για παιχνίδια κάτω από τον ήλιο. Το Hawaiian Tropic θα σας ταξιδέψει σε μακρινά, εξωτικά μέρη με φλογερά ηλιοβασιλέματα, κρυστάλλινα νερά, φοινικόδεντρα και τροπικά λουλούδια. Ωστόσο, αν έχετε βαρεθεί τις έντονες αποχρώσεις και μοτίβα, αλλά ακόμα ονειρεύεστε φρουτένια κοκτέιλ και παραδεισένια νησιά, τότε θα λατρέψετε τα πιο σκούρα σχέδια της σειράς Mai Tai, αλλά και τα παστέλ prints της Malibu Anana. Για κάτι ακόμα πιο τολμηρό και παιχνιδιάρικο, προτείνουμε τις συλλογές Banana Split και Banoffee Pie, καθώς και τους πιο μοντέρνους συνδυασμούς της συλλογής Pineapple Sorbet. Θα σας ανεβάσουν τη διάθεση και θα σας βάλουν σε mood διακοπών, όπου κι αν βρίσκεστε.

Το επαναστατικό γκλάμουρ του leopard print επίσης βάζει τα καλοκαιρινά του, καθώς ντύνεται με έντονα χρώματα, όπως το ροζ, το κίτρινο και το τιρκουάζ. Αυτά τα σχέδια είναι ειδικά αφιερωμένα στους τολμηρούς που αγαπούν τα animal prints και παίρνουν τη διασκέδασή τους στα σοβαρά.

Με θετική ενέργεια
Λένε ότι τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής. Εμείς λέμε ότι είναι οι πύλες που θα σας οδηγήσουν στις πιο τέλειες καλοκαιρινές εμφανίσεις. Γι’ αυτό, επεκτείνει ένα από τα πιο δημοφιλή μοτίβα της Sun of a Beach, το Watch Out, που χαρακτηρίζεται από το γνωστό «ματάκι», το φυλαχτό που μας προστατεύει από την αρνητική ενέργεια. Τώρα, χάρη στις super chic Eyes Wide Open και Eyes Wide Shut πετσέτες και τσάντες, άντρες και γυναίκες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το κλασικό αυτό σύμβολο και τη θετική επίδραση που θα έχει στο στιλ τους. Για ακόμα πιο zen καλοκαιρινές διακοπές, δημιουργήσαμε και την πετσέτα θαλάσσης Third Eye.

Ανανεωμένη
Επειδή στην Sun of a Beach αρέσει ο πειραματισμός, φέτος μας παρουσιάζει νέα προϊόντα και χρώματα. Οι Just Olive και Just Pearl είναι δύο ευέλικτες γήινες αποχρώσεις που θα αγαπήσουν άντρες και γυναίκες. Ανήκουν στην Monochrome συλλογή και είναι must για να δώσετε έναν αέρα πολυτέλειας σε κάθε σας εμφάνιση στην παραλία.

Επίσης, προστέθηκε και ο αγαπημένος της Sun of a Beach αχινός στην limited edition WWF Collection, η οποία δημιουργήθηκε για τη στήριξη του έργου της WWF για την προστασία της θαλάσσιας ζωής στη Μεσόγειο. Όπως αναφέρουν και οι ιδρυτές της εταιρείας: «Είναι πραγματικά απίστευτο που δεν το είχαμε κάνει μέχρι τώρα, καθώς ο αχινός είναι και στο επίκεντρο του logo μας. Θα λέγαμε ότι είναι η μασκότ της Sun of a Beach».

Καθώς το καλοκαίρι σημαίνει ταξίδια και περιπέτεια, η συλλογή λανσάρει δύο προϊόντα που δεν είναι απλά αξεσουάρ, αλλά must items για κάθε στιγμή της ημέρας. Το Back Pack είναι μια ελαφριά τσάντα που χωράει όλα τα απαραίτητα για ένα Σαββατοκύριακο στο νησί ή στην πόλη. Ντυμένη με τα πανέμορφα prints της Sun of a Beach, είναι σίγουρο ότι δεν θα θέλετε να περιμένετε τις διακοπές για να την απολαύσετε. Και τέλος, η Feather Towel, είναι μια σούπερ απορροφητική και ελαφριά πετσέτα θαλάσσης, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πετσέτα στη θάλασσα ή να φορεθεί σαν μαντίλι στο κεφάλι, παρεό ή σάλι, μετά τη δύση του ήλιου. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε λίγη φαντασία. Καλή νέα σεζόν, λοιπόν!

Δείτε τις πετσέτες που μπορείτε να διεκδικήσετε μέσα από τον διαγωνισμό εδώ και εδώ και καλή επιτυχία!