Τώρα και τατουάζ για δάχτυλα και νύχια

nails-3
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Μπορεί να μας αρέσουν ή να απεχθανόμαστε τα τατουάζ. Τι θα λέγατε να δοκιμάσουμε κάτι πιο διακριτικό στα άκρα μας, έτσι για αρχή; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Βλέπεις τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες στο Instagram, στο Pinterest και αλλού, και τις ζηλεύεις. Όχι γιατί δεν μπορείς να κάνεις κι εσύ κάτι αντίστοιχο, αλλά γιατί είναι κάτι όμορφο, καλαίσθητο, και μάλλον όχι και τόσο επώδυνο, σαν έργο τέχνης που φοριέται, μίνι ζωγραφιές στα δέκα δάχτυλα του χεριού μας.

Άρα μιλάμε για μίνι τατουάζ, γραμμές, βούλες, πινελιές, καλλιγραφικά γράμματα, αφαιρετικά σύμβολα, οτιδήποτε μπορεί να αποτυπωθεί και να χωρέσει σε κάθε νύχι ξεχωριστά. Και φυσικά δεν φανταζόμαστε πασχαλίτσες, λουλουδάκια και άλλα γλυκανάλατα σχέδια, αλλά μάλλον κάτι πιο δυνατό εικαστικά, και διαχρονικό φυσικά.

Λεπτές, φίνες γραμμές, μια καρδιά και ένα βελάκι σε κάθε αντίχειρα, αποκλειστικά μαύρο μελάνι, θα μπορούσε να είναι και ένα γράμμα σε κάθε δάχτυλο, για να σχηματιστεί μια λέξη, μπορεί και δύο, φαντασία να έχουμε και διάθεση. Θέλετε να έχετε πάντα φροντισμένο μανικιούρ;
Το τατουάζ στα νύχια δείχνει καλύτερα σε γυμνά χέρια. Γιατί «γαλλικό» και μελάνι δεν πάνε σίγουρα μαζί.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com