Η Blake Lively είναι η νέα Martha Stewart

blake-lively
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Η ηθοποιός θέλει να αναλάβει το ντεκόρ του σπιτιού μας επειγόντως. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Πολύ πριν γίνει μαμά και εξώφυλλο στα περιοδικά και προτού αρχίσει να μην προλαβαίνει τα σενάρια για καινούργιες ταινίες, η όμορφη και φωτογενής ηθοποιός που έγινε γνωστή από την τηλεοπτική σειρά, Gossip Girl, θέλησε να φτιάξει μια πλατφόρμα στο Ίντερνετ, το Preserve, προκειμένου να δείξει τον δικό της τρόπο ζωής και να φέρει σε επαφή, γνωστούς, αγνώστους, φίλους, με μια ομάδα ταλαντούχων δημιουργών, τεχνιτών, διακοσμητών…

Και μπορεί να αγαπά το επάγγελμά της, πρόσφατα όμως επικοινώνησε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram τη μεγάλη της αγάπη και για την διακόσμηση.

Η ιστοσελίδα δεν υπάρχει πια, η διάθεση όμως παραμένει. Μητέρα πλέον δύο παιδιών και δραστήρια ηθοποιός, αφιερώνει τον ελεύθερο της χρόνο για να βοηθάει τους φίλους και τις φίλες της να επανασχεδιάζουν τα σπίτια τους.

Και η ίδια, δηλώνει επαγγελματίας γνώστης του χώρου. Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που ποστάρει στο διαδίκτυο, ξέρει να παίζει με υφάσματα, της αρέσουν οι ρίγες, τα εμπριμέ, γνωρίζει ποιο είναι το καταλληλότερο ύφασμα για να ντύσει μια καρέκλα ή μια πολυθρόνα, αλλά και να σχεδιάσει μία τραπεζαρία.

Παραδέχεται ότι διακοσμεί τα σπίτια φίλων χωρίς αμοιβή, και είναι εκείνο που για την ίδια λειτουργεί μάλλον ψυχοθεραπευτικά και τη διασκεδάζει περισσότερο από την αποστήθιση ρόλων ή τις φωτογραφήσεις στο κόκκινο χαλί. Ποιο θα ήταν το επόμενο βήμα για την καριέρα της;  Nα οργανώνει γαμήλιες τελετές και δεξιώσεις. Τρέμε, Martha Stewart!

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com