Θέλετε να δείτε μια έπαυλη που στοιχίζει 350.000 δολάρια το... Σαββατοκύριακο;

zenyara
ΔΕΥΤΕΡΑ, 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Eίναι ο απόλυτος προορισμός, το σπίτι που είχαν την τύχη να επιλέξουν για την παραμονή τους στην Coachella, τα πιο περιζήτητα μοντέλα της εποχής, οι αδερφές Gigi και Bella Hadid. της Σάντυς Τσαντάκη

Aν υπάρχει παράδεισος, κάπως έτσι θα πρέπει να μοιάζει.

Η Villa Zenyara βρίσκεται στην Καλιφόρνια, και μόνο από τις φωτογραφίες, αισθάνεσαι ότι είναι ένας μαγικός προορισμός.

Το αντίτιμο βέβαια είναι εξίσου …μαγικό, με το ποσό των 350.000 δολαρίων να συνοδεύει τη διαμονή για ένα γουίκεντ, αλλά τα παραμύθια δεν θα έπρεπε να συνοδεύονται από αριθμούς και μηδενικά.

Η Gigi με την αδερφή της Bella, δεν θέλησαν να κλείσουν απλώς δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο για να πάνε στο Φεστιβάλ της Coachella, προτίμησαν να ζήσουν το όνειρο από όσο πιο κοντά γίνεται, νοικιάζοντας μια όαση στη μέση του πουθενά, δηλαδή, πολύ κοντά στο σημείο που φιλοξενείται κάθε χρόνο η Coachella.

Για τους ενδιαφερόμενους, η συγκεκριμένη οικία δεν κρύβει μόνο 11 κρεβατοκάμαρες και αντίστοιχα μπάνια, αλλά έχει και παραλία με λευκή άμμο που φτιάχτηκε από …ανθρώπινα χέρια, ό,τι κι αν μπορεί να σημαίνει αυτό.

Παραλία που μπορεί να φιλοξενήσει τζετ σκι, σκάφη, ακόμη και τραμπολίνο που επιπλέει στο νερό. Τα κορίτσια που έχουν συνηθίσει να στήνονται στον φακό δεν έχασαν καμία ευκαιρία να φωτογραφηθούν στις πιο εντυπωσιακές γωνίες του σπιτιού, η Bella πόζαρε ακόμη και τόπλες, και τα εκατομμύρια likes ανέβασαν ακόμη περισσότερο τη δημοτικότητα του σπιτιού. Γιατί λεφτά... υπάρχουν. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ

www.sandytsantaki.com