Και η Halle Berry γκουρού της ομορφιάς;

halle-1
ΚΥΡΙΑΚΗ, 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Δεν είναι τυχαίο πως όλο και περισσότερες σταρ του Χόλιγουντ δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους και σαν επιχειρηματίες. Και τώρα, φαίνεται ότι ήρθε η σειρά της Halle Berry. της Σάντυς Τσαντάκη

H Ηalle Berry δεν είναι η συνηθισμένη σταρ του Χόλιγουντ. Στα 51 της χρόνια, η βραβευμένη με Όσκαρ ερμηνεύτρια, έχει μετατρέψει τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σε ημερολόγιο ομορφιάς και ευζωίας, όπως έχουν ήδη δοκιμάσει η Gwyneth Paltrow, η Reese Witherspoon, η Cameron Diaz.

Και πώς μεταφράζεται αυτό σε εμπορικότητα, πωλήσεις και ματαιοδοξία; Η ίδια επιμένει πως θέλει απλώς να μοιραστεί μυστικά με τις φίλες, γνωστές και άγνωστες, και να τις μυήσει στον δικό της κόσμο, εύκολα και ανέξοδα.

Γίνεται αυτό;

Αν είσαι Halle Berry μάλλον όλα γίνονται. Και για τις κοινές θνητές; Η ίδια επιμένει πως πρέπει να γυμναζόμαστε καθημερινά, να μην υπερβάλλουμε με την καθημερινή ρουτίνα της ομορφιάς μας, να δοκιμάσουμε γιόγκα αλλά και μποξ, να αλλάξουμε τις διατροφικές μας συνήθειες.

Αν κρίνουμε από τις 2.6 εκατομμύρια ακόλουθους που έχει μόνο στο Instagram, μάλλον κάτι κάνει καλά. Και μας αρέσει πολύ η ονομασία που βρήκε για να χτίσει και την αντίστοιχη αυτοκρατορία με προϊόντα ομορφιάς και ευζωίας, ξεκινώντας από την ιστοσελίδα, Ηallewood. «Πιστεύω πως αληθινή ομορφιά σημαίνει καλή υγεία και ευεξία. Σημασία έχει η ολιστική προσέγγιση απέναντι στην ομορφιά.»

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ

www.sandytsantaki.com