Πώς φοράμε τζιν σορτσάκι;

Jean-sortsaki-moda
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Tώρα που έχει ανοίξει ο καιρός, οι ενδυματολογικές συνήθειες αλλάζουν. Έχετε δει πως άρχισαν ξαφνικά να βγαίνουν τα σορτς στους δρόμους; της Σάντυς Τσαντάκη.

Καταρχήν θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως το τζιν σορτσάκι δεν είναι για όλες τις ηλικίες, ούτε για όλους τους σωματότυπους. Θα πρέπει να έχουμε γυμνασμένο σώμα και πόδια, να ξέρουμε πώς το φοράμε και ποιοι είναι οι άγραφοι κανόνες.

Το τζιν σορτς είναι πάντα όμορφο να το βλέπεις, ειδικά αν δεν προκαλεί, φορεμένο με απλό τοπ σε έντονη απόχρωση ή με ένα κλασικό λευκό πουκάμισο, μποτάκια ή πάνινα αθλητικά.

Γιατί το τζιν σορτς πρέπει να είναι σχετικά μακρύ και φαρδύ, δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι σκισμένο, ακόμη καλύτερα να επιλέξετε ένα ψηλόμεσο, αυστηρό, ντένιμ ή ένα ελαφρώς ξεβαμμένο.

Μας αρέσουν τα τζιν σορτς που θα μπορούσαν να είναι και ναυτικές βερμούδες, ίσως ακόμη και με πλατφόρμες αλλά όχι υπερβολικά ψηλές σαν κοθόρνους, με ολόσωμο μαγιό σαν μπόντι, αυστηρά για τις πρώτες εμφανίσεις στην παραλία.

Κι αν δεν τρελαίνεστε με την ιδέα της υπερέκθεσης, μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε να φορέσετε ένα ημιδιάφανο, έθνικ καφτάνι με τζιν σορτς που θα διαγράφεται από μέσα και το τοπ από το αγαπημένο σας μπικίνι. Μύρισε καλοκαίρι.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com