Δείξε μου τη φίλη σου να σου πω ποια είσαι

twins-3
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Στην ομορφιά τελικά δεν έχει και τόση σημασία να έχεις το δικό σου στιλ. Γιατί τις περισσότερες φορές επηρεάζεσαι από τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Της Σάντυς Τσαντάκη

Έχετε παρατηρήσει τις φωτογραφίες των μοντέλων; Αν δούμε πιο προσεκτικά τις φωτογραφίες τους στα παρασκήνια των επιδείξεων, αλλά και μετά, στην πρώτη σειρά, σε προσωπικές τους εμφανίσεις, θα τις δούμε πάντα δυο δυο και με παρόμοιο μακιγιάζ και χτένισμα.

Αυτό δεν συμβαίνει και στη δική μας ζωή; Aν η φίλη μας συνηθίζει να βάφει τα νύχια της κόκκινα ή δεν εμφανίζεται ποτέ χωρίς γαλλικό, δεν αποκλείεται να έχετε αποκτήσει κι εσείς τις ίδιες συνήθειες. Ή να κάνετε την επανάσταση σας.

Και με τα μαλλιά; Aν η καλύτερη σας φίλη είναι καστανή με ίσια μαλλιά και μια μέρα αποφασίσει να κάνει ανταύγειες, δεν αποκλείεται να ζηλέψετε και να θελήσετε να ακολουθήσετε κι εσείς το παράδειγμα της.

Οπότε κορίτσια καλύτερα να προσέχουμε τις παρέες μας. Και να επενδύουμε στο δικό μας στιλ, με άποψη και επιμονή. Κόκκινο κραγιόν; Ή λιπ-γκλος; Σε σόλο καριέρα ή ντουέτο;

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ

www.sandytsantaki.com