Summer Giveaway: Δύο νικητές κερδίζουν από ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου Guess!

occhio
ΔΕΥΤΕΡΑ, 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

Το καλοκαίρι είναι εδώ και απαιτεί όχι μόνο stylish εμφανίσεις αλλά και υψηλή προστασία για τα μάτια σου. Η εταιρεία Guess συνδυάζει τόσο τις τελευταίες τάσεις της μόδας στα γυαλιά ηλίου, όσο και φακούς με φίλτρα που προστατεύουν από τις επιβλαβείς ακτίνες.

Τα καταστήματα οπτικών ειδών Occhio Papavassiliou, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα οπτικών ειδών με 13 καταστήματα στην Αθήνα αλλά και σε Κόρινθο, Τήνο, Ύδρα και στα αεροδρόμια Μυκόνου, Σαντορίνης και Ρόδου έρχονται για να σου σου κάνουν ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου δώρο πριν φύγεις για τις διακοπές σου!

Δύο τυχεροί αναγνώστες του clickatlife.gr θα κερδίσουν από ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου της εταιρείας Guess, αρκεί να ακολουθήσουν τα παρακάτω βήματα:

Tag 2 αγαπημένα σας πρόσωπα κάτω από την ανάρτηση και follow τη σελίδα των Occhio Papavassiliou στο Instagram.
 

Occhio Papavassiliou, σε προσέχουμε σαν τα μάτια μας!

Kαλημέρα και καλή εβδομάδα. Η κλήρωση μόλις έγινε και οι τυχεροί είναι οι Σταυρουλα Αλτιπαρμακη και Kostas Alexopoulos που κερδίζουν ένα γυναικείο και ένα ανδρικό ζευγάρι γυαλιών, αντίστοιχα. Στείλτε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο όπως φαίνεται στην ταυτότητά σας και διεύθυνση ταχυδρομείου στο [email protected] και το δώρο θα σας αποσταλεί με κούριερ. Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή και καλό καλοκαίρι!