Οι καλύτεροι οροί για την αντιγήρανση!

beachwomaninsunhatonvacation
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

Οι οροί είναι προϊόντα περιποίησης δέρματος που περιέχουν ενεργά συστατικά για τη θεραπεία στοχευμένων θεμάτων που σχετίζονται με το δέρμα. Μπορούν να ωφελήσουν κάθε τύπο επιδερμίδας γιατί αναγεννούν, αναζωογονούν, ενυδατώνουν και προστατεύουν το δέρμα σας.

Τα serums είναι ευέλικτα και δυναμικά προϊόντα που βοηθούν σε δερματικές ανησυχίες που συνήθως σχετίζονται με τη γήρανση του δέρματος. Ορισμένες φόρμουλες ορών περιέχουν συστατικά που λειαίνουν την επιφάνεια του δέρματος, μειώνοντας την εμφάνιση σημαδιών γήρανσης όπως οι λεπτές γραμμές, ρυτίδες, κηλίδες που προκαλούνται από περιβαλλοντικούς επιθετικούς παράγοντες. Επιπλέον, οι οροί βοηθούν στην ανανέωση των κυττάρων του δέρματος για καλύτερη υφή και απαλότητα στην επιδερμίδα.

Ας δούμε, μερικούς από τους καλύτερους ορούς για την αντιμετώπιση ρυτίδων:

Για υγρασία & ενυδάτωση 

Το υαλουρονικό οξύ είναι μια ουσία που ενυδατώνει το δέρμα και βοηθά στην πρόληψη της γήρανσης της επιδερμίδας. Βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα, μειώνοντας τη λιπαρότητα, τις ρυτίδες και τις ουλές. Διεγείρει επίσης την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, για να έχετε δέρμα ελαστικό και σφριγηλό.

Ο ορός Hyalu B5 της La Roche-Posay με υαλουρονικό οξύ στοχεύει τις ρυτίδες, την απώλεια όγκου και ελαστικότητας στο ευαίσθητο δέρμα. Ο συγκεκριμένος επανορθωτικός ορός, δρα από την πρώτη κιόλας ώρα, ‘’γεμίζει’’ αμέσως το δέρμα, και το βοηθά ν’ ανακτήσει τον όγκο και την  ελαστικότητά του, ενώ μειώνει τις ρυτίδες ματιών και προσώπου.

Για λάμψη & λεία υφή

Η βιταμίνη C φωτίζει την επιδερμίδα, προστατεύει από τη φθορά του δέρματος από τον  ήλιο και τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες. Επίσης, μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων βοηθώντας το δέρμα να παράγει κολλαγόνο. Προσφέρει  λάμψη, επιδιορθώνοντας και την εξομαλύνοντας τις ανωμαλίες στην υφή της επιδερμίδας.

Το serum Pure Vitamin C10 της La Roche-Posay περιέχει την πιο βιολογικά δραστική μορφή της καθαρής βιταμίνης C που ενισχύει τη φωτεινότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματός σας. Ο συγκεκριμένος ορός, αποκαλύπτει όλη τη λάμψη του ευαίσθητου δέρματος, προλαμβάνει και διορθώνει τα σημάδια γήρανσης ενώ βελτιώνει την ποιότητα και την υφή του.

Για λιγότερα σημάδια γήρανσης  

Η ρετινόλη αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου, το οποίο μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες και εξασθενεί τις κηλίδες γήρανσης. Επιπλέον επιταχύνει τον κύκλο εργασιών των κυττάρων και την απολέπιση των παλαιότερων κυττάρων, γεγονός που καθαρίζει την εμφάνιση των πόρων, εξαφανίζει τα μαύρα στίγματα και την ερυθρότητα.

O ορός Retinol B3 της La Roche-Posay απαλύνει τις έντονες ρυτίδες και λειαίνει το δέρμα. Περιέχει Καθαρή Ρετινόλη που στοχεύει τα σημάδια της φωτογήρανσης, και Ρετινόλη Προοδευτικής Απελευθέρωσης που ενισχύει τη διορθωτική αντιγηραντική δράση, με σεβασμό στα όρια ανοχής του ευαίσθητου δέρματός σας.

Για δέρμα με πανάδες & άλλες φλεγμονώδεις παθήσεις

Η νιασιναμίδη φωτίζει και εξασθενεί την υπερμελάγχρωση, ρυθμίζει το σμήγμα και το μέγεθος των πόρων και καταπραΰνει τη φλεγμονή. Επιπλέον επιδιορθώνει τη βλάβη του DNA και αποκαθιστά τη λειτουργία του φραγμού του δέρματος.

Το serum Pure Niacinamide 10 της La Roche-Posay δρα κατά των κηλίδων και επανορθώνει το επιδερμιδικό φραγμό. Η καθαρή Νιασιναμίδη 10%, δρα σε κάθε κηλίδα και δυσχρωμία, καθώς και σε ζητήματα υπερμελάγχρωσης που προκαλούνται από μικρο-φλεγμονή. Προσφέρει ορατή αποτελεσματικότητα από την 1η εβδομάδα αλλά δεν πρέπει να  εφαρμόζεται σε μη επουλωμένο δέρμα.