Οδηγός αγοράς σεσουάρ: Η περιποίηση των μαλλιών αλλάζει επίπεδο

kentriki-pistolaki-mallion
ΔΕΥΤΕΡΑ, 02 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

Τα μαλλιά αποτελούν σημαντικό κομμάτι της εμφάνισής μας και επιδρούν στην αυτοπεποίθησή μας. Ένα καλό σεσουάρ μαλλιών μπορεί να κάνει θαύματα για την υγεία και την εμφάνιση τους, ενώ ένα λάθος μπορεί να προκαλέσει ζημιές.

Οι επιλογές στα καταστήματα είναι πλέον τόσο πολλές, ώστε είναι  σημαντικό να γνωρίζεις  πώς να επιλέξεις το κατάλληλο σεσουάρ, που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου. Η προσωπική περιποίηση είναι από τα πιο φροντιστικά πράματα για σένα και δεν πρέπει να την αμελείς. Τι θα πρέπει λοιπόν να προσέξεις όταν αγοράζεις πιστολάκι μαλλιών;

1. Καθόρισε τον τύπο των μαλλιών σου.

Ο πρώτος κανόνας κατά την επιλογή ενός σεσουάρ είναι να γνωρίζεις τον τύπο των μαλλιών σου. Αν έχεις λεπτά μαλλιά, θα προτιμήσεις ένα σεσουάρ με περισσότερες επιλογές θερμοκρασίας για να αποφύγεις τυχόν ζημιές. Για πυκνά ή ίσια μαλλιά, ένα ισχυρό σεσουάρ με υψηλή θερμοκρασία θα είναι πιο αποτελεσματικό.

2. Ισχύς και Θερμοκρασία.

Η ισχύς και η θερμοκρασία είναι κρίσιμοι παράγοντες. Επίλεξε ένα σεσουάρ με αρκετή ισχύ για να στεγνώνεις γρήγορα τα μαλλιά σου. Επίσης, ψάξε για σεσουάρ με πολλαπλές ρυθμίσεις θερμοκρασίας, ώστε να μπορείς να προσαρμόζεις τη θερμοκρασία σύμφωνα με τις ανάγκες σου.

3. Τεχνολογία Ιόντων.

Η τεχνολογία αυτή έχει την δυνατότητα αποφόρτισης των αρνητικών ιόντων με αποτέλεσμα να προσφέρει στην τρίχα μεγαλύτερο όγκο, παγιδεύοντας τη φυσική υγρασία και εξουδετερώνοντας το φριζάρισμα. Τα μαλλιά γίνονται λαμπερά, απαλά, χωρίς ίχνος στατικού ηλεκτρισμού. Εκείνα τα πιστολάκια που περιέχουν τουρμαλίνη, πέρα από την τεχνολογία των ιόντων, έχουν την δυνατότητα να στεγνώνουν τα μαλλιά έως και 65% πιο γρήγορα από τα συμβατικά σεσουάρ.

4. Βάρος και Εργονομία.

Επειδή θα κρατάς το σεσουάρ για αρκετή ώρα, είναι σημαντικό να είναι ελαφρύ και εργονομικό. Έλεγξε το βάρος του και βεβαίωσε ότι είναι άνετο στη χρήση.

5. Επιπλέον Χαρακτηριστικά.

Πριν προβείς στην αγορά, αξιολόγησε τυχόν επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως τα εξαρτήματα που περιλαμβάνονται, ο θόρυβος που παράγει, η διαχείριση του καλωδίου και τα πιο εξελιγμένα συστήματα που μπορεί να διαθέτει.

Παρακάτω θα βρεις μερικά best sellers για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες των δικών σου μαλλιών.

Imetec Bellissima Σεσουάρ S9 2200 2.200,0 W

Σεσουάρ S9 2200 της Bellissima με αθόρυβο DC μοτέρ 2200W, που εξασφαλίζει επαγγελματικό αποτέλεσμα με μικρότερη ενεργειακή κατανάλωση! Διαθέτει 8 ρυθμίσεις θερμοκρασίας και 2 ταχύτητες, για να επιλέγεις τον κατάλληλο συνδυασμό για τα μαλλιά σου. Το επαγγελματικό στόμιο σου επιτρέπει να διοχετεύεις με ακρίβεια τον αέρα στο σημείο που θες. Έτσι, πετυχαίνεις άψογο αποτέλεσμα σε κάθε χτένισμα.

Braun Ionic Satin Hair 7 Σεσουάρ BRHD710E 2.200,0 W

Θέλεις στεγνά μαλλιά σε χρόνο dt και τέλειο χτένισμα κάθε μέρα; Με το σεσουάρ Ionic BRHD710E από την Braun μπορείς να έχεις και τα δυο, με τέλεια αποτελέσματα. Με ισχύ 2200W, 3 διαφορετικές ρυθμίσεις θερμοκρασίας και 2 ταχύτητες ροής αέρα, αυτή η συσκευή θα γίνει το δεξί σου χέρι. Χάρη στην τεχνολογία ενεργών ιόντων IONTEC, τα μαλλιά σου παραμένουν λαμπερά και υγιή, δεν φριζάρουν, ενώ η τρίχα προστατεύεται από την θερμότητα και την καθημερινή επιβάρυνση. Επιπλέον, το σεσουάρ έρχεται με σύστημα Satin Protect, για επαγγελματικό στέγνωμα, δίνοντάς σου την δυνατότητα να φέρεις το… κομμωτήριο στο σπίτι! Το νέο σου σεσουάρ διαθέτει ειδικό φίλτρο πλέγματος, που παγιδεύει τους μεταφερόμενους ρύπους. Με μοναδική γωνία 20° εμποδίζεται το φράξιμό του για την αποφυγή υπερθέρμανσης και προστατεύει τις τρίχες από το σπάσιμο.

Babyliss Elegance Σεσουάρ 5336NPE 2.100,0 W

Με το σεσουάρ μαλλιών Elegance 5336NPE της Babyliss, ισχύος 2100W, στεγνώνεις τα μαλλιά σου εύκολα, γρήγορα και το κυριότερο χωρίς να τα ταλαιπωρείς! Διαθέτει κεραμική τεχνολογία που προστατεύει την τρίχα από τη θερμότητα. Το νέο σου σεσουάρ μαλλιών διαθέτει ειδικό φίλτρο καθαρισμού που παγιδεύει τους ρύπους, που μεταφέρει ο αέρας. Επίσης, αφαιρείται εύκολα, για να απομακρύνεις τη σκόνη και να απολαμβάνεις ξανά τις δυνατές του επιδόσεις! Επιπλέον, χάρη στο μακρύ του καλώδιο 2m, μπορείς να κάνεις ελεύθερα κινήσεις, χωρίς να περιορίζεσαι, όσο μακριά κι αν είσαι από την πρίζα!

Dyson Σεσουάρ HD07 Supersonic BNk/BNk/Bco 1.600 W

Το Dyson Supersonic™ HD07 διαθέτει μικρό, ισχυρό, ψηφιακό μοτέρ V9 υψηλής απόδοσης. Είναι σχεδιασμένο για γρήγορο στέγνωμα, χάρη στο επαναστατικό εξάρτημα Flyaway, που στεγνώνει τα μαλλιά σου σε χρόνο dt, χωρίς τη χρήση υπερβολικής θερμότητας. Το μοτέρ A/C εξασφαλίζει μικρό κόστος συντήρησης, ενώ η ισχύς του φτάνει τα 1600W για ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα στο σπίτι. Διαθέτει 3 ταχύτητες και 4 ρυθμίσεις θερμοκρασίας για να επιλέγεις εσύ αυτή που θα σου χαρίσει το αποτέλεσμα που επιθυμείς! Το νέο σου σεσουάρ έρχεται με «παρέα», αφού στην συσκευασία του θα βρεις και τα ακόλουθα επιμέρους εξαρτήματα:

• Εξάρτημα Flyaway

• Στόμιο για styling

• Φυσούνα

• Εξάρτημα απαλού αέρα

• Χτένα με φαρδιά δόντια