DSQUARED2: Δείτε όλες τις προτάσεις για τα γυαλιά της σεζόν

dsq2 ,
ΤΕΤΑΡΤΗ, 08 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

H DSQUARED2 παρουσιάζει τη Συλλογή Γυαλιών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023, που σχεδιάστηκε, παράχθηκε και διανεμήθηκε σε συνεργασία με την Safilo, τον παγκόσμιο ηγέτη στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διανομή γυαλιών ηλίου, οράσεως και αθλητικών γυαλιών και προϊόντων.

Ο μοντέρνος σχεδιασμός των καινούργιων γυαλιών ηλίου και οράσεως HYPE αποτυπώνει το σύγχρονο DNA της DSQUARED2: έντονα και συνάμα κομψά μοντέλα που αποτελούν μια δυνατή δήλωση μόδας, χάρη στον πολυτελή σχεδιασμό τους και τις εμβληματικές τους λεπτομέρειες όπως το νέο, μεταλλικό λογότυπο DSQUARED2, το χαρακτηριστικό λογότυπο «D2», το ξεχωριστό λογότυπο με τα τυπώματα (digit print) που θυμίζει την ετικέτα των τζιν, και το χαρακτηριστικό φύλλο Σφένδαμου, που κοσμούν τα ακροβραχιόνια και τα επιρρίνια.

Τα νέα γυαλιά ηλίου ICON είναι τολμηρά και εντυπωσιακά, καθώς ξεχωρίζουν για το μεγάλο, μεταλλικό λογότυπο ICON με τα κοφτά γράμματα, που τονίζει ακόμη περισσότερο η ποπ χρωματική παλέτα, για στιλ που δεν περνά ποτέ απαρατήρητο.

Η σειρά διαθέτει νέα ανδρικά και γυναικεία γυαλιά ηλίου και οράσεως με ξεχωριστά χαρακτηριστικά, όπως έντονοι όγκοι ή και μικροσκοπικά σχήματα, που πλαισιώνονται από πλούσιες λεπτομέρειες και έντονη την ταυτότητα της μάρκας, με στοιχεία όπως το ανάγλυφο λογότυπο «DSQUARED2» στους βραχίονες των ανδρικών μοντέλων και το λογότυπο «D2» στα γυναικεία μοντέλα, αποπνέοντας σύγχρονο και ανατρεπτικό αέρα.

Γυαλιά ηλίου από το fashion Show

Αυτά τα unisex γυαλιά ηλίου διαθέτουν ανατρεπτικό σχήμα cat-eye μάσκας από ασετάτ και πίσω από την τολμηρή τους προσωπικότητα κρύβεται ρετρό διάθεση.

Το νέο, έντονο, μεταλλικό σήμα DSQUARED2 ξεχωρίζει στους έντονους βραχίονες, το χαρακτηριστικό φύλλο Σφένδαμου στα ακροβραχιόνια, ενώ οι εμβληματικές μεταλλικές λεπτομέρειες διακρίνονται στη μετώπη.

,

Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει διαφανή χρώματα με γκλίτερ καθώς και μονόχρωμες κοκάλινες εκδόσεις με καθρεπτέ φακούς: Μαύρο με γκρι φακούς, Καφέ κοκάλινο με καθρεπτέ φακούς πολλαπλών επιστρώσεων, Σομόν με γκλίτερ και καφέ ντεγκραντέ φακούς, Γαλάζιο με γκλίτερ και μπλε ντεγκραντέ φακούς.

Αυτά τα μεταλλικά ανδρικά γυαλιά ηλίου σε μικροσκοπικό ορθογώνιο σχήμα διαθέτουν πλούσιες λεπτομέρειες στην κομψή μεταλλική κατασκευή  τους, που τονίζεται από το λογότυπο DSQ2 στους μεταλλικούς βραχίονες, ενώ το χαρακτηριστικό φύλλο Σφένδαμου διακρίνεται στα ακροβραχιόνια και στα επιρρίνια.

,

Χρωματική παλέτα: Ασημί με πράσινους φακούς, Χρυσό με μπλε ντεγκραντέ φακούς, Σκούρο μαυρισμένο ασημί με καφέ φακούς, Χρυσό με καφέ φακούς.

Τα ανδρικά τετραγωνισμένα γυαλιά ηλίου από έντονο ασετάτ με τις επεξεργασμένες επιφάνειες αποπνέουν εκλεπτυσμένο ύφος ενώ έχουν ανάλαφρη αίσθηση. Το μεταλλικό λογότυπο «DSQ2» ξεχωρίζει στους υπερμεγέθεις βραχίονες, ενώ τα εμβληματικά μεταλλικά στοιχεία κοσμούν τη μετώπη και το χαρακτηριστικό φύλλο Σφένδαμου διακρίνεται στα ακροβραχιόνια.

Χρωματική  παλέτα: Μαύρο με καφέ ντεγκραντέ φακούς, Διάφανο γκρι με μπλε ντεγκραντέ  φακούς, Καφέ κοκάλινο με ντεγκραντέ φακούς.

,

Τα μοντέρνα unisex γυαλιά ηλίου από δίχρωμο ασετάτ διαθέτουν επιφάνειες ειδικής επεξεργασίας και ανατρεπτική εμφάνιση. Οι υπερμεγέθεις βραχίονες ξεχωρίζουν είτε από το εμβληματικό μεταλλικό λογότυπο «DSQUARED2» είτε από το νέο λογότυπο digit print που θυμίζει την ετικέτα των τζιν DSQUARED2. Στη μετώπη διακρίνονται τα εμβληματικά μεταλλικά στοιχεία, ενώ το στοιχείο φύλλου Σφένδαμου στα ακροβραχιόνια.

Η  χρωματική  παλέτα: Λαδί με βραχίονες ταρταρούγα με τονέο λογότυπο digit print και πράσινους ντεγκραντέ  φακούς, Μαύρο με το νέο λογότυπο digit print σε κόκκινο και γκρι φακούς, Ταρταρούγα με το λογότυπο «DSQUARED2» σε χρυσό και μπλε ντεγκραντέ φακούς, Μαύρο με το λογότυπο «DSQUARED2» σε χρυσό και γκρι ντεγκραντέ φακούς.

,

Τα ανδρικά γυαλιά οράσεως διαθέτουν πολυτελείς λεπτομέρειες, που υπογραμμίζουν την έντονη προσωπικότητά τους: η τετράγωνη μετώπη από ασετάτ, με το χαρακτηριστικό λεπτό μεταλλικό ένθετο στη γραμμή του φρυδιού και τη μεταλλική γέφυρα, τονίζεται από το νέο, έκκεντρο λογότυπο SQUARED2 στους βραχίονες, καθώς και από το χαρακτηριστικό φύλλο Σφένδαμου στα ακροβραχιόνια και τις εμβληματικές μεταλλικές λεπτομέρειες στη μετώπη.

Χρωματική παλέτα: Μαύρο με χρυσό, Ταρταρούγα με χρυσό, Μαύρο με μαυρισμένο ασημί.

,

Τα έντονα, ανδρικά, ελαφρώς τετραγωνισμένα γυαλιά οράσεως από ασετάτ διαθέτουν επιφάνειες ειδικής επεξεργασίας και κομψή εμφάνιση. Το μεταλλικό λογότυπο «DSQUARED2» ξεχωρίζει στους υπερμεγέθεις βραχίονες, ενώ τα εμβληματικά μεταλλικά στοιχεία κοσμούν τη μετώπη και το χαρακτηριστικό φύλλο Σφένδαμου διακρίνεται στα ακροβραχιόνια.

Χρωματική παλέτα: Μαύρο, Γκρι κοκάλινο, Γαλακτερό λαδί, Γαλακτερό καφέ.

,

Τα μοντέρνα γυναικεία γυαλιά ηλίου σε μικροσκοπικό σχήμα cat-eye χωρίς περίγραμμα διαθέτουν κομψή μεταλλική  κατασκευή, που τονίζεται από το λογότυπο D2 στους λεπτούς βραχίονες, ενώ το χαρακτηριστικό φύλλο Σφένδαμου διακρίνεται στα ακροβραχιόνια και στα επιρρίνια.

Χρωματική παλέτα: Χρυσό με πράσινους ντεγκραντέ φακούς, Χρυσό με γκρι ντεγκραντέ φακούς, Χρυσό με βιολετί ντεγκραντέ φακούς.

Τα γυναικεία κοφτά ορθογώνια γυαλιά ηλίου από έντονο ασετάτ διαθέτουν εξαιρετικά ελαφριά μετώπη από ασετάτ με επιφάνειες ειδικής επεξεργασίας και φακούς με έντονο πλαίσιο, αποπνέοντας φινέτσα και στιλ.

,

Το μεταλλικό λογότυπο «D2» ξεχωρίζει στους έντονους βραχίονες, ενώ το χαρακτηριστικό φύλλο Σφένδαμου διακρίνεται στα ακροβραχιόνια.

Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει κλασικές αποχρώσεις: Μαύρο με γκρι φακούς, Διαφανές βιολετί/μπεζ με καφέ ντεγκραντέ φακούς, Κρεμ με γκρι ντεγκραντέ φακούς, Διαφανές καφέ με καφέ ντεγκραντέ φακούς.

,

Αυτά τα γυναικεία γυαλιά οράσεως σε κοφτό σχήμα cat-eye από ασετάτ διαθέτουν εξαιρετικά ελαφρούς όγκους που τονίζονται από το μεταλλικό λογότυπο «D2» στους βραχίονες, εμβληματικά μεταλλικά στοιχεία στη μετώπη και το στοιχείο φύλλο Σφένδαμου στα ακροβραχιόνια.

Χρωματική παλέτα: Μαύρο, Ταρταρούγα, Γαλακτερό κεραμιδί και Μπλε κοκάλινο.

,

Τα εντυπωσιακά και τολμηρά γυαλιά ηλίου της σειράς ICON αποτυπώνουν μια νεανική και μοντέρνα αίσθηση: τα ιδιαίτερα σχήματα από ασετάτ στολίζονται από το νέο, μεγάλο λογότυπο ICON με κοφτά γράμματα στους βραχίονες να ξεχωρίζει τόσο στις απλές όσο και στις διαφανείς αποχρώσεις, ως τολμηρή δήλωση μόδας.

,

Τα unisex γυαλιά ηλίου από ασετάτ με επίπεδο πάνω μέρος ξεχωρίζουν για το νέο, μεγάλο λογότυπο ICON με κοφτά γράμματα στους βραχίονες, που αποτελούν μια τολμηρή δήλωση μόδας.

Η χρωματική παλέτα: Μαύρο με γκρι ντεγκραντέ φακούς, Μαύρο ματ με γκρι φακούς, Γαλακτερό φούξια με γκρι/ροζ φακούς, Γαλακτερό μπλε με γκρι/μπλε φακούς, Λευκό με γκρι φακούς.