Ιδέες για το πιο λαμπερό χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ

makigiaz-giortes-xristougenna
ΔΕΥΤΕΡΑ, 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Τις γιορτές χρειαζόμαστε λίγη λάμψη παραπάνω, πάντα σε ισορροπία, για να ταιριάξουμε με την εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών. Πάρτε ιδέες για φέτος και τελειοποιήστε το εορταστικό σας μακιγιάζ, διαλέγοντας και προσαρμόζοντας αυτά που σας ταιριάζουν.

Ματ κόκκινο κραγιόν
Τίποτα δεν «φωνάζει» περισσότερο «Χριστούγεννα» από ένα ματ κόκκινο κραγιόν, ειδικά αν δεν θέλετε να δώσετε πολλή ένταση στο υπόλοιπο μακιγιάζ. Το μυστικό βρίσκεται, ωστόσο, στο να το εφαρμόσετε σωστά, κάνοντας πρώτα απολέπιση στα χείλη κι έπειτα χρησιμοποιώντας lip liner για το περίγραμμα.  

Λαμπερά χάλκινα μάτια
Τώρα είναι μια καλή στιγμή για sparlking eyes και οι μεταλλικοί τόνοι είναι ο ιδανικός τρόπος για να δώσετε σε ένα smoky eye ακόμη πιο εορταστικό τόνο. Δοκιμάστε τόνους του χαλκού, που θα γλυκάνουν τα χρώματά σας.

Στους τόνους του χρυσού
Η «ζεστασιά» που βγάζει το χρυσό στο μακιγιάζ ταιριάζει ιδανικά αυτές τις ημέρες. Δοκιμάστε το στα μάτια και στα χείλη, ειδικά αν έχετε πιο σοκολατένιο δέρμα.

Σμαραγδένια μάτια
Το σμαραγδένιο χρώμα στα μάτια χαρίζει ένταση και λάμψη και αν το συνδυάσετε με nude χείλη, θα κρατήσετε τα βλέμματα στα μάτια σας. Να θυμάστε ότι ένα τολμηρό χρώμα στα μάτια σας απαλλάσσει από πολλές λεπτομέρειες στο συνολικό μακιγιάζ και σε συνδυασμό με μια καλή μάσκαρα είναι αρκετό για να σας κάνει εντυπωσιακές, χωρίς υπερβολές.

Κόκκινα χείλη-χρυσή σκιά
All-time classic συνδυασμός με αέρα Hollywood-glam, τα τολμηρά κόκκινα χείλη με τη χρυσή σκιά είναι αρκετά για να πουν «Καλά Χριστούγεννα», χωρίς εσείς να πείτε κουβέντα. Ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος και είναι ιδανικό για τις παγιέτες και τη λάμψη των ημερών.