Οι καλύτερες συσκευές περιποίησης για το σπίτι

bestofperscare
ΤΕΤΑΡΤΗ, 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Είναι ωραίο να φροντίζεις τον εαυτό σου και να βρίσκεις αφορμές για να αφιερώνεις λίγο χρόνο και χώρο σε εσένα.

Απαραίτητοι σύμμαχοι σε αυτό είναι οι νέες συσκευές προσωπικής περιποίησης. Είτε πρόκειται για ξυριστικές μηχανές, σεσουάρ ή ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες,  υπάρχουν πολλές επιλογές, που αξίζει να εξετάσεις. Επίλεξε, λοιπόν, τις συσκευές που ταιριάζουν στη φάση σου και απόλαυσε μια εμπειρία επαγγελματικής περιποίησης στην άνεση του σπιτιού σου! 

Imetec Συσκευή Καθαρισμού Προσώπου Face Cleansing

Αν το πρωί δεν έχεις πολλά κέφια και διαθέτεις λίγο χρόνο στη διάθεσή σου, επένδυσε σε μια high-tech συσκευή ομορφιάς, όπως η Imetec Face Cleansing. Είτε το δέρμα σου είναι μικτό, είτε ξηρό και ευαίσθητο, με αυτή τη συσκευή του προσφέρεις την κατάλληλη φροντίδα! Ανάμεσα στα πέντε εξαρτήματα επιλέγεις το ιδανικό, για να κάνεις μασάζ ή απολέπιση, ενώ εφαρμόζεις και την ενυδατική σου κρέμα με τη βοήθεια του ειδικού σφουγγαριού! Η τεχνολογία Sonic Vibration χαρίζει ένα χαλαρωτικό μασάζ στην επιδερμίδα σου, μεταδίδοντας μικροδονήσεις σταθερής συχνότητας, για να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα. Με αυτόν τον τρόπο οι πόροι απελευθερώνονται, ενισχύοντας και τη δράση των καλλυντικών, που θα ακολουθήσουν την ρουτίνα περιποίησης!

Philips Lumea Αποτριχωτική Μηχανή IPL BRI921/00

Ονειρεύεσαι τέλεια αποτριχωμένο, βελούδινο δέρμα χωρίς να πρέπει να κλείνεις ραντεβού με αισθητικό; Με την νέα αποτριχωτική μηχανή της Philips έχεις επαγγελματική περιποίηση στο σπίτι σου!

Με την Philips Lumea, ήπιοι παλμοί φωτός καταπολεμούν το πρόβλημα της εκ νέου ανάπτυξης των τριχών σε πρόσωπο και σώμα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα ανεξάρτητων μελετών, η τριχοφυΐα μειώνεται σημαντικά μετά από μόλις 3 εφαρμογές IPL (1 εφαρμογή ανά 2 εβδομάδες), διατηρώντας το δέρμα απαλό, απαλλαγμένο από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Έχει ενσωματωμένο αισθητήρα, που αναγνωρίζει αυτόματα τον τύπο της επιδερμίδας σου και προσαρμόζει ανάλογα την ένταση ενώ διαθέτει ειδικό φίλτρο, το οποίο προστατεύει το δέρμα σου από την υπεριώδη ακτινοβολία. Η συσκευή σου διαθέτει έξτρα εξάρτημα για ασφαλή εφαρμογή και στο πρόσωπο. Τέλος, με την εφαρμογή Philips Lumea IPL  μπορείς να δημιουργήσεις το προσωπικό σου πρόγραμμα θεραπειών,  παρακολουθώντας και καταγράφοντας πόσες φορές την έχεις χρησιμοποιήσει και σε ποιες ημερομηνίες.

Xiaomi Σεσουάρ Water Ionic H500 1.800,0 W

Το Water Ionic H500 της Xiaomi είναι το ιδανικό σεσουάρ για ενυδατωμένα, λαμπερά και υγιή μαλλιά. Τα διπλά ιόντα νερού διεισδύουν βαθιά στην τρίχα παρέχοντας τη μέγιστη προστασία, ενώ παράλληλα τα δεκάδες εκατομμύρια αρνητικά ιόντα διατηρούν τη φυσική υγρασία των μαλλιών, μειώνοντας αποτελεσματικά τις σχισμένες άκρες και το φριζάρισμα. Όταν ο αισθητήρας NTC ανιχνεύσει ότι η θερμοκρασία του αέρα είναι πολύ υψηλή, σταματά να θερμαίνεται. Η μονάδα ελέγχου θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας θα διακόψει αυτόματα την παροχή ρεύματος σε περίπτωση υπερβολικά υψηλών θερμοκρασιών. Το πανίσχυρο μοτέρ του επιτυγχάνει γρήγορο στέγνωμα και χτένισμα μεγάλης διάρκειας και τα 7 πτερύγια στροβίλου σε σχήμα φτερού  εξασφαλίζουν υψηλή ροή, επιτρέποντας έτσι στον αέρα να φτάσει στη ρίζα και να στεγνώσει γρήγορα τα μαλλιά. Η λαβή του είναι επιστρωμένη με το BabyskinUV για άνετο κράτημα, ενώ το φινίρισμα δύο στρώσεων αποτρέπει τη βρωμιά και τις γρατσουνιές, εξασφαλίζοντας ανθεκτικότητα στο χρόνο και άνετη, καθημερινή χρήση.

Philips Ξυριστική Μηχανή SP9860/13 9000

Κάνε το κούρεμα και το ξύρισμα μια εύκολη και διασκεδαστική διαδικασία με αυτή τη μοναδική ξυριστική μηχανή. Ιδανική για το μούσι, την γενειάδα, το μουστάκι, τις φαβορίτες και για διάφορα σημεία του προσώπου. Η νέα σου μηχανή διαθέτει τεχνολογία SkinIQ που εξασφαλίζει τέλεια τοποθέτηση της λεπίδας για ξύρισμα ακριβείας! Η ξυριστική μηχανή της Phillips, αντιλαμβάνεται και προσαρμόζει τη λειτουργία της ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματός σου, ώστε να πετύχεις επαγγελματικά αποτελέσματα ξυρίσματος στο σπίτι, χωρίς ίχνος ερεθισμού! Οι καμπτόμενες κεφαλές 360-D+ ακολουθούν κάθε καμπύλη του προσώπου σου, αιχμαλωτίζοντας ακόμη και τις πιο ατίθασες τρίχες, για να σου προσφέρουν άψογο και επαγγελματικό αποτέλεσμα! Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις άφοβα ενώ κάνεις μπάνιο για να κερδίσεις χρόνο από την προετοιμασία σου, καθώς είναι 100% αδιάβροχη! Είναι επαναφορτιζόμενη ενώ χρειάζεται μόλις λίγες ώρες για να ανακτήσει όλη τη χαμένη της «ενέργεια» και να είναι έτοιμη για την επόμενη αποστολή της!

Philips Οδοντόβουρτσα Sonicare DiamondClean 9000 HX9911/84

Ξεκίνησε τη μέρα σου με στυλ, με την προηγμένη τεχνολογία Sonicare για λευκότερα δόντια και υγιή ούλα. Πιο συγκεκριμένα, οι τρίχες γυαλίσματος αφαιρούν έως και 100% περισσότερους λεκέδες από μια χειροκίνητη οδοντόβουρτσα. Η κεφαλή βουρτσίσματος C3 Premium Plaque Control έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τον πιο βαθύ καθαρισμό που έχεις κάνει ποτέ. Οι μαλακές, εύκαμπτες πλευρές και οι τρίχες προσαρμόζονται τέλεια στο σχήμα των δοντιών, προσφέροντας 4 φορές μεγαλύτερη επαφή με την επιφάνεια και καθαρίζοντας αποτελεσματικά ακόμα και τα πιο δυσπρόσιτα σημεία. Με τρεις  ρυθμίσεις έντασης και τέσσερις λειτουργίες: “Clean” “White+” “Gum Health” και “Deep Clean+” έχεις πάντα τον κατάλληλο συνδυασμό για τις ανάγκες σου.