Τα 9 σημάδια που αποκαλύπτουν ότι –τελικά- σας αγαπάει…

zeugari
ΠΕΜΠΤΗ, 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Οι άντρες είναι άντρες και ομολογουμένως δεν τα πάνε καλά με το να εκφράζουν ρητά τα αισθήματά τους. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν έχουν αισθήματα και ότι δεν τα εκφράζουν με τον δικό τους τρόπο. Μην επιμένετε, λοιπόν και μην περιμένετε να πει το «σ’ αγαπώ» για να καταλάβετε και να νιώσετε ότι σας αγαπάει. Απλά προσπαθήστε να εντοπίσετε τα παρακάτω «σημάδια»...

Αν πραγματικά σας αγαπάει, το δείχνει με το δικό του τρόπο και αν του δώσετε το χρόνο θα το αρθρώσει κιόλας, μέχρι τότε αφήστε τον να σας αγκαλιάσει, να σας γνωρίσει στην οικογένειά του και να σας συμπεριλάβει στα μελλοντικά του πλάνα.

Και όταν το κάνετε αυτό, θα δείτε και εσείς οι ίδιες πως οι 2 λέξεις που τόσο καιρό περιμένετε να ακούσετε, είναι περιττές. Αν λοιπόν, εντοπίσετε κάποιο -ή ιδανικά- όλα τα παρακάτω σημάδια, τότε να ξέρετε, ότι αγαπιέστε και πολύ μάλιστα.

Δείχνει να σας σέβεται

Και η αλήθεια είναι ότι όντως σας σέβεται. Και όταν λέμε «σεβασμό» εννοούμε να δίνει σημασία στη γνώμη σας, να σας δίνει την αμέριστη προσοχή του, να θυμάται όλα όσα του έχετε πει στο παρελθόν, να επαινεί στοιχεία του χαρακτήρα σας και να χαίρεται μαζί σας για τις επιτυχίες σας. Αν πετύχετε έναν άντρα που προσέχει τις μικρές λεπτομέρειες που αφορούν στη ζωή σας και φροντίζει κάθε φορά που τον επισκέπτεστε να έχει μια εξάδα από το αγαπημένο σας αναψυκτικό, τότε μάλλον love is all around you…

Είστε διαρκώς στο μυαλό του

Η επικοινωνία σας είναι τακτική μέσα στην ημέρα και ισχυρίζεται ότι πολλά τραγούδια και καταστάσεις του θυμίζουν εσάς; Οι μεταξύ σας συζητήσεις τον απασχολούν και την επόμενη μέρα αποσπώντας τον από τη δουλειά και –γενικότερα- τη ζωή του; Αν δηλαδή κυριαρχείτε στις σκέψεις του, ακόμα και όταν είστε χώρια, τότε την έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα ο έρμος.

Κάνει συμβιβασμούς

Η αγάπη κάμπτει τον εγωισμό και το ίδιο έχει καταφέρει και σε εκείνον. Το να έχει κανείς πάντα δίκιο δεν είναι τόσο σημαντικό, όσο να δίνει χαρά στο έτερον του ήμισυ. Τη στιγμή που ο καλός σας θα κάνει πίσω σε πράγματα που μέχρι πρότινος ήταν αμετακίνητος, να είστε σίγουρες ότι σας αγαπάει περισσότερο από το ίδιο του τον εαυτό, αφού κάνει τα δικά σας χατίρια και δεν επιμένει στα δικά του γούστα. Μόνο όταν η ικανοποίηση του άλλου παίρνει τη θέση του εγωισμού, μιλάμε για αγάπη!

Δε διστάζει να σας αγκαλιάσει δημοσίως

Οι περισσότεροι άντρες δεν έχουν πρόβλημα να αγκαλιάζουν τα κορίτσια τους όταν βρίσκονται σε ιδιωτικό χώρο. Ακόμα περρισσότεροι άντρες αποφεύγουν να επιδίδονται σε δημόσιους εναγκαλισμους. Υπάρχουν όμως και οι άντρες που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να σας αγκαλιάσουν οπουδήποτε και να σας δείξουν τη στοργή τους, εντός και εκτός σπιτιού.

Δεν διστάζουν να δείξουν στον κόσμο ότι είστε η σχέση τους και ταυτόχρονα να υποννοήσουν πως είστε υπό την προστασία τους. Το γνωρίζετε ήδη όλες, πως όταν η αγκαλιά είναι τελικός στόχος και όχι ένα μέσο για να σας ρίξει στο κρεβάτι, τότε κορίτσια πάμε καλά.

Θέλει να σας φροντίζει

Μπορεί να μην το καταφέρνει πάντα, αλλά και μόνο ότι προσπαθεί να σας κάνει να νιώσετε καλά είναι σημάδι ότι τον ενδιαφέρει το χαμόγελό σας. Οι περισσότεροι άντρες δεν έχουν πάντα τον κατάλληλο τρόπο να σας φτιάξουν τη διάθεση, όταν έχετε περάσει μια κακή ημέρα στη δουλειά, αλλά όταν κάποιος προθυμοποιείται ακόμα και με τον πιο άχαρο τρόπο να γελοιοποιηθεί για να σας διασκεδάσει, δείχνει, έστω με τον τρόπο του, πόσο πολύ σας νοιάζεται. Εν ολίγοις, όταν ένας άντρας σας θέλει να σας φροντίσει, σας δείχνει εμπράκτως, το πόσο σας αγαπάει,.

Θέλει να αγαπήσετε και την οικογένειά του

Θέλει να σας γνωρίσει τα αγαπημένα του πρόσωπα και όσους συνετέλεσαν στο να γίνει αυτός που είναι σήμερα; Όταν ένας άντρας θέλει να σας γνωρίσει την οικογένεια και τους φίλους τους και επιθυμεί το ίδιο να κάνετε κι εσείς, σημαίνει ότι θέλει να σας μάθει ακόμα περισσότερο και να γίνετε κομμάτι της ζωής, που είχε πριν ακόμα σας γνωρίσει. Αν δε, σας γνωρίσει τη μαμά του (το τελευταίο οχυρό), τότε να είστε σίγουρες πως αυτός ο άντρας σας αγαπάει πολύ και θέλει και η μαμά του να σας αγαπήσει το ίδιο.

Δεν φοβάται να έρθει σε αντιπαράθεση και στη συνέχεια να σας ζητήσει συγγνώμη

Οι περισσότεροι άντρες αποφεύγουν να αντιπαρατεθούν και καταλήγουν είτε σε γιγαντιαίους συμβιβασμούς, που ποτέ δεν έχουν καλή κατάληξη, είτε σε μονίμως άλυτα ζητήματα μέσα στη σχέση. Ο άντρας, που δεν φοβάται τους τριγμούς μιας αντιπαράθεσης, αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα μιας κατάστασης, έχει τη διάθεση να σας ακούσει και να λύσει το όποιο ζήτημα, είναι εκείνος που πραγματικά θέλει η σχέση να ευοδώσει και δεν έχει πρόβλημα να αναγνωρίσει το λάθος του, πέρα από εγωισμούς.

Από το «εγώ» περάσαμε στο «εμείς»

Θα το καταλάβετε όταν συμβεί και θα συμβεί εκεί που δεν το περιμένετε. Όταν θα αρχίσει να απαντάει με το β’ πληθυντικό και όχι με το α’ ενικό, όταν το «εγώ» γίνει «εμείς» και σας θεωρεί «παίκτη» της δικής του ομάδας τότε η αγάπη του για εσάς είναι πολύ δυνατή.

Όταν γίνεστε κομμάτι των μελλοντικών του σχεδίων

Όταν ένας άντρας «αποφασίσει» ότι σας αγαπάει και δεν φοβάται να το παραδεχτεί (στον εαυτό του έστω) τότε δεν έχει κανένα κόλλημα να σας συμπεριλάβει στα μελλοντικά του πλάνα, να σας καλέσει στο γάμο του κολλητού του που θα γίνει το επόμενο φθινόπωρο και, τέλος, να κάνει αστεία για τα γηρατειά σας. Του έχετε αλλάξει τη ζωή και θέλει αυτή την αλλαγή να τη διατηρήσει για πολύ καιρό ακόμα…