Σχέσεις: τι δεν πρέπει πια να φοβάστε;

zeugari
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Οι σχέσεις όταν περνά ο καιρός είτε ξεθωριάζουν είτε δυναμώνουν. Αν η δική σας σχέση ανήκει στη δεύτερη κατηγορία, δείτε γιατί δεν πρέπει να ανησυχείτε πλέον και απολαύστε το δώρο που σας έκανε απλόχερα η ζωή!

Όταν τον αγαπάτε και νιώθετε ασφάλεια και για τα δικά του συναισθήματα θα πρέπει να αποβάλλετε σιγά σιγά, σκέψεις και αμφιβολίες για τη σχέση σας που περισσότερο κακό κάνουν παρά καλό στη σχέση. Μπορεί μεν συγκεκριμένες καταστάσεις να σας προκαλέσουν ζήλεια ή να νιώσετε τη φοβία πως τον χάνετε, αλλά αν η σχέση σας είναι δυνατή και σας δένουν βιώματα και βαθιά συναισθήματα, τότε δεν έχετε λόγο να ανησυχείτε.

Το καλό λοιπόν, της δυνατής σχέσης, πέραν του δεσίματος που βιώνετε με το σύντροφό σας είναι η απελευθέρωση από τις έννοιες του τι θα φορέσετε, αν θα αρέσετε στους φίλους του, αν αυτός ο καβγάς σημαίνει κάτι παραπάνω και όλων των παρακάτω σκέψεων που βασανίζουν πολλές ερωτευμένες γυναίκες.

1. Για το πρωινό ξύπνημα
Το πρωινό ξύπνημα είναι μια από τις ομορφότερες στιγμές της ημέρας ενός ζευγαριού και δε χρειάζεται να σας νοιάζει αν τα μαλλιά σας είναι ανακατωμένα ή έχετε μουτζουρωθεί από το χθεσινοβραδινό μακιγιάζ. Αυτό ακριβώς άλλωστε είναι που σας κάνει αληθινή και αυτή την αλήθεια σας έχει ερωτευτεί ο καλός σας. Εκείνος θα εξακολουθήσει να σας θεωρεί όμορφη, όσο αγουροξυπνημένη κι αν είστε, γιατί πολύ απλά σας αγαπάει όπως είστε.

2. Για τις φίλες του
Εάν ο φίλος σας έχει φίλες και βγαίνει μαζί τους, δεν προσφέρετε τίποτα, ούτε στον εαυτό σας, ούτε σε εκείνον, με το να ζηλεύετε χωρίς να σας έχει δώσει μάλιστα λόγο για να ζηλεύετε. Το πιθανότερο είναι οι φίλες να προϋπήρχαν στη ζωή του πριν από εσάς και να μην συμβαίνει τίποτα το ερωτικό μεταξύ τους. Αν ωστόσο, αρχίσει να βγαίνει μόνος του με μια από αυτές, ίσως να υπάρχει λόγος ανησυχίας, αλλά και τότε θα πρέπει να εμπιστευτείτε το σύντροφό σας ή έστω να έχετε αρχικά καλή διάθεση απέναντί του.

3. Για τα δώρα
Είναι λογικό να μην έχετε πάντα τα χρήματα να πάρετε στον καλό σας το δώρο που ονειρεύεται καιρό, αλλά θα πρέπει πια να γνωρίζετε ότι δεν έχει και πολύ σημασία κάτι τέτοιο. Φυσικά είναι η σκέψη και η αγάπη που μετράει και τα δώρα είναι μικρά, συγκριτικά με τα συναισθήματα που εκφράζετε στο σύντροφό σας.

4. Για τις γνώμες των άλλων
Είναι αναμενόμενο να θέλετε να σας συμπαθήσουν οι φίλοι και η οικογένειά του, αλλά δεν είναι και το τέλος του κόσμου, ούτε και της σχέσης αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο. Οι άνθρωποι, άλλωστε, που τον αγαπάνε, θα αντιληφθούν αργά ή γρήγορα τη δύναμη της σχέσης σας και θα δουν σε εσάς, όσα βλέπει και εκείνος.

5. Για τα ρούχα σας
Όσο πιο δυνατή είναι μια σχέση τόσο λιγότερο σας απασχολεί η εμφάνισή σας, αρκεί να μην φτάσετε στο άκρο του να παρατήσετε τον εαυτό σας και να κυκλοφορείτε όλη μέρα με τις φόρμες. Απαλλάσεστε από το άγχος να του αρέσουν αυτά που φοράτε, αλλά πάντα προσέχετε τον εαυτό σας και τη σιλουέτα σας, όχι για το δικό του χατήρι, όσο για την προσωπική σας ευχαρίστηση.

6. Για τους μικροκαβγάδες
Οι διαφωνίες και οι μικροί ή μεγάλοι καβγάδες είναι μέσα στο πακέτο της σχέσης και αν νομίζετε ότι θα τους γλιτώσετε, απατάσθε. Όπως απατάσθε αν θεωρείτε πως ένας καβγάς σημαίνει και λιγότερη αγάπη μεταξύ των συντρόφων. Η συμβίωση είναι πάντα δύσκολη και οι καβγάδες, όχι μόνο κάνουν κακό, αλλά αντιθέτως προσφέρουν καλό, καθώς εκτονώνουν τις εντάσεις ώστε να μη γίνουν προβλήματα καταπίεσης μετά από χρόνια. 

7. Για το πόσο του αρέσετε
Μην πανικοβάλεστε και μη βγάζετε νύχια, κάθε φορά που γελάει με τα αστεία μιας άλλης κοπέλας. Και μην αναστατώνεστε αν του αρέσουν στοιχεία σε κοπέλες που συναντάτε στον κύκλο σας. Το ότι είναι σε σχέση δε σημαίνει ότι θα πάψει να εκτιμά το ωραίο και να συνεχίσει να κοινωνικοποιείται. Σε κάθε περίπτωση είναι σε σχέση, στην οποία αν δεν ήθελε, δεν θα ήταν, γι’ αυτό το λόγο να μείνετε ήσυχες ότι εσάς θέλει και καμία άλλη.