6 τύποι γυναικών, που σαγηνεύουν τους άνδρες

sexbomb
ΔΕΥΤΕΡΑ, 04 ΜΑΙΟΥ 2015

Ή καλύτερα... αυτό που θέλουν οι άνδρες. Αλλά τι θέλουν; Τι ψάχνουν και ποιοι είναι οι 6 εκείνοι τύποι γυναικών που τους κερδίζουν;

Ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης βρίσκει εφαρμογή και στον τομέα των σχέσεων. Η ποικιλία έχει τον πρώτο λόγο και οι 6 τύποι των γυναικών που ακολουθούν είναι το όνειρο κάθε άνδρα.

Η σεξοβόμβα
Όχι άδικα, αυτός είναι ο πρώτος τύπος γυναίκας που έρχεται στο μυαλό όλων. Μία σεξοβόμβα θα κάνει το 99% των ανδρών να γυρίσει το κεφάλι όταν περπατά στο δρόμο. Είναι ο νόμος της εξέλιξης. Αλλά ευτυχώς δεν είναι αυτός ο μόνος τύπος γυναίκας που οι άνδρες αναζητούν. Στην πραγματικότητα, όταν ψάχνουν για μια μακροπρόθεσμη σχέση, είναι ο τύπος που αποφεύγουν.

Το παιδί μέσα σου
Το 'χουμε ακούσει πάμπολες φορές: οι άνδρες δε μεγαλώνουν ποτέ. Παίζουν με τα παιχνίδια τους και τα βιντεοπαιχνίδια τους όλη τους τη ζωή. Αν και αυτό δεν είναι απόλυτη αλήθεια για τον κάθε άνδρα που θα συναντήσετε στη ζωή σας, πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν και εκείνοι που αισθάνονται έλξη για τις παιδαριώδεις γυναίκες, με την αισιόδοξη στάση τους για τη ζωή και το παιχνιδιάρικο χαμόγελο τους. Ίσως αυτή να είναι και η απάντηση γιατί πολλοί άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας βρίσκουν τον έρωτα σε νεαρότερες γυναίκες.

Η μητέρα
Λέγεται ότι οι γυναίκες ψάχνουν για πατρική φιγούρα στη σχέση τους και οι άνδρες για το αντίγραφο της μητέρας. Υπάρχουν άνθρωποι που, χωρίς να είναι μισογύνηδες, επιθυμούν μία γυναίκα που θα τους καλύψει και θα φροντίσει για τις βασικές ανάγκες τους, το μαγείρεμα και το καθάρισμα. Τη γνωστή «νοικοκυρά», που ανταποκρίνεται στα πρότυπα της μητέρας τους.

Η άνετη
Προσοχή: οι άνδρες δεν αναζητούν πάντα την πιο θηλυκή και σέξι πλευρά σας. Υπάρχουν και εκείνοι που εκτιμούν την καλή φίλη, που καταλαβαίνει τα αστεία τους, μοιράζεται τις "αθλητικές" τους προτιμήσεις  και ξέρει πώς να χειριστεί μια κονσόλα για βιντεοπαιχνίδια. Είναι η θέση της γυναίκας στην κουζίνα; Όχι απαραίτητα, γιατί γι' αυτούς τους άνδρες, η ιδανική γυναίκα υποστηρίζει την ίδια ομάδα ποδοσφαίρου και είναι ένας καλός αντίπαλος στο αγαπημένο βίντεοπαιχνίδι με τα αγωνιστικά αυτοκίνητα. Ωστόσο, τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν στην κρεβατοκάμαρα και εκεί να φανεί η πιο θηλυκή πλευρά.

Η μυστηριώδης
Οι γυναίκες θέλουν να περιβάλλονται από μια αύρα μυστηρίου, τουλάχιστον στην αρχή. Πολλοί άνδρες λατρεύουν αυτό το παιχνίδι αλλά μόλις το μυστήριο αποκαλυφθεί, τα πράγματα μπορεί να γίνουν βαρετά. Γι' αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Αν ο τύπος σας έλκεται από τη μυστηριώδη πλευρά, κρατήστε τον απρόβλεπτο εαυτό σας σε εγρήγορση. Ωστόσο, έχετε κατά νου ότι η απόσταση του μυστηρίου από το να σας θεωρήσει ότι του λέτε ψέματα μπορεί να είναι δίκοπο μαχαίρι.

Η ανεξάρτητη
Οι άνδρες συνήθως δεν έλκονται από γυναίκες που συνεχώς χρειάζονται τη βοήθειά τους και δε μπορούν να κάνουν τίποτα μόνες τους. Όσο περίεργο και αν ακούγεται έλκονται από ανεξάρτητες γυναίκες που θα αλλάξουν και μία λάμπα αν χρειαστεί. Ωστόσο, προσέξτε να μην το παρακάνετε με την ανεξαρτησία σας, γιατί ο εν δυνάμει σύντροφος μπορεί να αισθανθεί ότι τον "ευνουχίζετε" και δε χρειάζεστε κάποιον στη ζωή σας. Η ανεξαρτησία και η ελευθερία μπορούν να παρερμηνευθούν ως αδιαφορία και κανείς δεν το θέλει αυτό.