Η λίστα των "έξυπνων" αγορών στις εκπτώσεις

sales-eksupnes-ekptoseis-agores
ΤΕΤΑΡΤΗ, 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Ο μήνας Ιανουάριος είναι γνωστός για τις μεγάλες εκπτώσεις που ξεκίνησαν δυναμικά και φτάνουν έως και το 70%! Πριν βγεις στα μαγαζιά, φτιάξε με τη βοήθεια της personal shopper Ελένης Μαυρίδη την έξυπνη λίστα των εκπτωτικών αγορών.

Κάποιοι επιλέγουν να βγουν στα μαγαζιά όταν οι εκπτώσεις κοντεύουν να τελειώσουν, ποντάροντας στο ότι τότε οι τιμές θα είναι ακόμη πιο χαμηλές, γεγονός που μπορεί να αληθεύει, όμως το πιθανότερο είναι να μην έχει μείνει τίποτα στα ράφια, τα νούμερα να είναι περιορισμένα και οι επιλογές ανύπαρκτες…Οργανώσου λοιπόν εγκαίρως, δες ποια κομμάτια αξίζει να αγοράσεις από τα εκπτωτικά και ποιες είναι οι πραγματικές ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις σωστά την ντουλάπα σου.

Ξεκίνα φτιάχνοντας μια βασική λίστα με ρούχα που καλό είναι να διαθέτει η γκαρνταρόμπα σου για να είμσαι στο…ενδυματολογικό πνεύμα της εποχής!

Ένα πανωφόρι σε ουδέτερο χρώμα. Σε περίπτωση που δεν έχεις ήδη ένα μαύρο ή camel παλτό, τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να το προμηθευτείς.

2-3 χοντρά, χειμερινά πουλόβερ.

Οι εκπτώσεις ενδείκνυνται για αγορές προϊόντων που σίγουρα θα κάνουν απόσβεση της επένδυσης, οπότε τώρα είναι η ευκαιρία για μια καλή δερμάτινη τσάντα.

Ένα ζευγάρι καλά βραδινά παπούτσια (για παράδειγμα, μια δερμάτινη γόβα) για όλες τις εμφανίσεις.

Ένα δερμάτινο jacket που συμπληρώνει τις εμφανίσεις όλες τις ώρες της ημέρας και που, λόγω υψηλού κόστους, τώρα είναι η ευκαιρία να αποκτήσεις.

Τέλος, ένα καλό κόσμημα/αξεσουάρ για να δώσεις ανανεωμένο αέρα στις εμφανίσεις σου.

Ένα ζευγάρι μαύρες ή σε άλλο ουδέτερο χρώμα κλασσικές μπότες και ένα ζευγάρι ankle boots. Ακόμη και αν ήδη έχεις μπότες, μπορείς να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία των εκπτώσεων και να αγοράσεις ένα επιπλέον ζευγάρι. Τα κλασσικά παπούτσια δεν πάνε ποτέ χαμένα και κάλλιστα μπορείς να τα φορέσεις και του χρόνου.

Δε θα λείψουν φυσικά και οι αυθόρμητες επιλογές για κάτι που μπορεί να δεις και να το αγοράσεις ακόμη και αν δεν το χρειάζεσαι πραγματικά. Βεβαιώσου τουλάχιστον ότι σου πηγαίνει και πως θα το φορέσεις.
Αν χρειαστείς βοήθεια για το πού θα βρεις τα ρούχα που σε ενδιαφέρουν, γράψε μου στο [email protected] ή στείλε μου inbox στο fb

Καλά ψώνια!

Ελένη Μαυρίδη
www.personalshopper.gr