Στυλιστικές προτάσεις με έμπνευση και προορισμό το Αιγαίο

kalokairi-moda-nisia
ΤΡΙΤΗ, 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Η personal shopper Ελένη Μαυρίδη μάς δίνει οδηγίες για τις ιδανικές εμφανίσεις ανάλογα με το νησί που θα μας φιλοξενήσει στις διακοπές μας.

Κάθε ομάδα νησιού έχει τη δική του προσωπικότητα, το δικό του στυλ και ύφος, οπότε και το ντύσιμο πρέπει να διαμορφώνεται αναλόγως για να μην μοιάζουμε παραφωνία σε σχέση με το περιβάλλον, τον κόσμο που το επισκέπτεται, τις δραστηριότητες που κάθε τόπος ευνοεί.

Κάποια νησιά, για παράδειγμα, είναι κοσμοπολίτικα, άλλα πιο hip ή με πιο ροκ διαθέσεις. Άλλο ύφος έχει το φιλήσυχο Αγκίστρι, το ίδιο και οι ενδυματολογικές μας επιλογές σε περίπτωση που βάλουμε πλώρη προς τα εκεί, και άλλο η γραφική και σοφιστικέ Μύκονος.  Ας δούμε λοιπόν τι πρέπει να προσέξουμε για ιδανικές εμφανίσεις ανάλογα με τον προορισμό .

Εμφανίσεις για την Πάρο (και παρόμοια νησιά)

Το νησί όπου το γλέντι κυριαρχεί μέχρι το πρωί στη γραφική Νάουσα, ενδείκνυται για παρέες νέων, που θέλουν να διασκεδάσουν δίπλα στο απόλυτο γαλάζιο της θάλασσας.  Επιλέξτε κάτι άνετο, ανάλαφρο, girly, όπως ένα maxi φόρεμα με σανδάλια και ένα σικάτο αξεσουάρ για την βραδινή σας έξοδο.

pinterest
pinterest
polyvore
Pinterest / Outfit Ideas HQ
Συνδυασμοί για την Μύκονο (και όσα νησιά της μοιάζουν)

Στο νησί των ανέμων που συγκαταλέγεται στα πιο διάσημα και όμορφα του κόσμου, κάτι σε προδιαθέτει να διαμορφώσεις με ανάλογη προσοχή και το το styling της εμφάνισής σου. Προτιμήστε αέρινα φορέματα, καλακαιρινές τσάντες, πολύχρωμα καφτάνια, εσάρπες, πουκαμίσες που δημιουργούν ένα ρομαντικό, bohemian chic look. Ξεχωριστά μαγιό για το απόλυτο luxury resort wear, κοσμήματα με ημιπολύτιμους λίθους, handmade αξεσουάρ και καπέλα, εντυπωσιακά τιρμπάν θα δώσουν την τελική πινελιά στην εμφάνισή σας.

polyvore
polyvore
pinterest
polyvore
pinterest
Τι look ταιριάζει στην Σέριφο (και στα αλά Σέριφος νησιά)

Στη Σέριφο όλα κινούνται σε ένα δικό τους, νωχελικό ρυθμό. Τίποτα και κανένας δε δείχνει να βιάζεται. Προτιμάται για πιο χαλαρές διακοπές χωρίς έντονη νυχτερινή ζωή. Οπότε οι επιλογές σας εδώ είναι πιο εύκολες. Απλά casual ρούχα, σορτς με -shirts για όλες τις ώρες, σαγιονάρες και φυσικά πολλά μαγιώ.

polyvore
polyvore
polyvore
polyvore
Πώς να ντυθείς για την Σίφνο (και προορισμούς που την θυμίζουν)

Ένα εκπληκτικό νησί με στυλ, προσωπικότητα, προσεγμένο κόσμο, υπέροχες παραλίες και εναλλακτικές επιλογές για διασκέδαση. Εδώ δεν θέλουμε κάτι πολύ ανέμελο, αλλά ούτε και πολύ στημένο. Θα κάνουμε συνδυασμούς που απλά θα ισορροπούν και τα δυο. Όπως αρμόζει και στο ύφος του νησιού άλλωστε. 

polyvore
polyvore
polyvore
polyvore
Οι εμφανίσεις για Σαντορίνη ή τύπου Σαντορίνη προορισμούς

Το νησί με τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα, με τα χρώματα του μπλε, του κόκκινου και του χρυσού να γεμίζουν τον ουρανό, απαιτεί ένα ρομαντικό και οπωσδήποτε ξέγνοιαστο στυλ. 

polyvore
polyvore
Ελένη Μαυρίδη
www.personalshopper.gr
Facebook page: personalshopper.gr