E-fresh.gr: μια ιδέα που θα σας λύσει τα χέρια!

e-fresh
ΔΕΥΤΕΡΑ, 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

Για τους περισσότερους από εμάς, τα ψώνια στο supermarket δεν είναι από τις αγαπημένες μας ασχολίες. Οι επισκέψεις είναι εβδομαδιαίες, συχνά με μια λίστα στο χέρι για να θυμθούμε τι χρειαζόμαστε, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που πρέπει κάτι να αναβάλλουμε για να χωρέσουμε το supermarket στο πρόγραμμά μας.

Η ταλαιπωρία δεν τελειώνει εδώ. Μεσολαβεί η κίνηση, το parking, οι ατέλειωτοι διάδρομοι που μοιραζόμαστε με όσους είχαν την ίδια ιδέα, οι ουρές στα ταμεία, το κουβάλημα.

Ευτυχώς όμως στην Ελλάδα η πρόοδος των online αγορών τρέχει με αλματώδεις ρυθμούς, για πληθώρα προϊόντων και υπηρεσιών. Τη λύση για γρήγορες και αξιόπιστες αγορές super market δίνει το www.e-fresh.gr που ξεκίνησε την λειτουργία του εδώ και λίγο καιρό και εξυπηρετεί όλη την Αττική φέρνοντας τα ψώνια στο σπίτι μας μέσα σε λίγες ώρες.

Το www.e-fresh.gr διαθέτει όλα τα επώνυμα προϊόντα που θα περιμέναμε να βρούμε σε ένα τυπικό supermarket. Φρέσκα φρούτα, λαχανικά, κρέας και ψάρια, εκτενώς ενημερωμένη κάβα με κρασιά, αλκοολούχα ποτά, μπύρες, αναψυκτικά και χυμούς. Διαθέτει προϊόντα καθαριότητας, απορρυπαντικά, βρεφικές τροφές και πάνες, καλλυντικά και προϊόντα υγείας, pet food και ηλεκτρικές συσκευές. Το εντυπωσιακό είναι ότι από το e-fresh.gr μπορούμε να αγοράσουμε ακόμα και φρέσκο γάλα, τυριά, αλλαντικά, παγωτά και κατεψυγμένα τρόφιμα, χάρη στα φορτηγά-ψυγεία που μεταφέρουν τα ψώνια μας και να παραλάβουμε ακριβώς την ώρα που έχουμε επιλέξει, στο σπίτι μας. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με μετρητά στον οδηγό, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, PayPal ή τραπεζική κατάθεση ενώ η εταιρεία διαθέτει ανεξάρτητο τμήμα εταιρικών πελατών.  

Με ένα πλήρως λειτουργικό και εύχρηστο site, στο www.e-fresh.gr θα βρει κανείς όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται κανείς για ένα προϊόν (ακόμη και πλήρη διατροφικά στοιχεία) καθώς και φίλτρα πλοήγησης για να βρούμε γρήγορα ό,τι ψάχνουμε. Υπάρχει επίσης μια πληθώρα συμβουλών και συνταγών, των οποίων τα υλικά προσθέτουμε άμεσα στο καλάθι μας.

Οι παραδόσεις στην Αττική γίνονται από νωρίς το πρωί ως αργά το βράδυ και Σάββατα (Δευτέρα ως Παρασκευή 9:00-23:00  και Σάββατο 9:30-17:30) με επιλογή αυθημερόν παράδοσης μέσα σε λίγες ώρες. Η ελάχιστη παραγγελία είναι μόλις 25 ευρώ -η χαμηλότερη της αγοράς- , τα μεταφορικά κόστη για παραγγελίες από 25€ έως 55€ είναι μόνο 3€, ενώ για καλάθια αξίας άνω των 55€, τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Όσοι το έχουν δοκιμάσει, μιλάνε για ένα ηλεκτρονικό super market αντάξιο της εποχής του, που ήρθε για να μας λύσει τα χέρια, κάνοντας τη ζωή μας πραγματικά πιο εύκολη.