Μαθήματα στυλ στην 20ή Εβδομάδα Μόδας στο Ζάππειο

festibal-modas

Στο Ζάππειο Μέγαρο φέτος η συνάντηση των ανθρώπων της μόδας.

ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Ο μακροβιότερος θεσμός του κλάδου της μόδας στην Ελλάδα, μετά από 19 διοργανώσεις, έρχεται από τις 21 έως τις 24 Οκτωβρίου με την επετειακή 20ή διοργάνωσή του, φιλοξενώντας τις συλλογές Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών και brands μόδας.

Η μεγάλη γιορτή της μόδας αλλάζει στέκι και αυτή τη φορά, στην 20ή της επέτειο, η Athens Xclusive Designers Week μεταφέρεται στο Ζάππειο Μέγαρο. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η διοργάνωση θα προβάλει τις εγχώριες συνεργασίες της, θα ενισχύσει το εταιρικό της προφίλ και θα επιχειρήσει να μετατραπεί σε σημείο συνάντησης όλου του κλάδου της μόδας. Μεταξύ άλλων, θα δώσει βήμα σε νέους σχεδιαστές που ξεκινούν τη σταδιοδρομία τους στον χώρο της μόδας, μέσα από το θεσμό των New Designers Awards.

Στόχος είναι να προβληθεί και να ενισχυθεί ο θεσμός. 

Τέσσερις μέρες αφιερωμένες στη μόδα, γεμάτες νέες προτάσεις, δημιουργικότητα, design, νέα σχεδιαστικά ταλέντα και όλες οι τάσεις για την επερχόμενη σεζόν.

Όπως κάθε χρόνο, η διοργάνωση δίνει βήμα σε νέα ταλέντα από τον χώρο της μόδας. 

Περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες για την AXDW θα βρείτε στο Facebook, το Twitter, το Youtube, το Instagram και το Pinterest