Vegan Life Festival 2016: το 1ο φεστιβάλ των vegan είναι γεγονός

vegan-life-festival
ΤΕΤΑΡΤΗ, 02 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Είστε χορτοφάγοι, vegan ή απλώς βρίσκεστε στο όριο να βγάλετε το κρέας και κάθε τι ζωικό από τη διατροφή σας και θέλετε να ενημερωθείτε; Τότε αυτό το φεστιβάλ είναι για εσάς.

Η χορτοφαγία και ο βιγκανισμός έχουν αρχίσει να επηρεάζουν πολύ κόσμο εκεί έξω, είτε για διατροφικούς λόγους, είτε για λόγους ζωοφιλίας. Γι’ αυτό και μια ομάδα vegan εθελοντών που σχετίζονται άμεσα με αυτό το θέμα ένωσαν την ενέργεια και την δημιουργικότητα τους, ώστε να δομήσουν μια διήμερη ενημερωτική και διαδραστική εκδήλωση για όλες τις ηλικίες και κοινωνικές ομάδες.

Το Athens Vegan Festival είναι μια γιορτή αφιερωμένη στην φιλοσοφία και την πράξη του vegan τρόπου ζωής, που φαίνεται πως θα ενισχύσει αυτούς που ακολουθούν ένα τέτοιο τρόπο ζωής και ενδεχομένως να προβληματίσει όσους απέχουν από αυτόν.

Ένας άλλος τρόπος ζωής και διατροφής θα μας συστηθεί στο Athens Vegan Festival

Στο πλαίσιο του Athens Vegan Festival θα βρείτε ομιλίες, εργαστήρια, vegan φαγητό, vegan προϊόντα, χώρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, μουσική και το μεγαλύτερο vegan meet up που έγινε ποτέ στην Ελλάδα!

Όλα αυτά θα πραγματοποιηθούν στις 5 και 6 Νοεμβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και το σίγουρο είναι ότι το κέντρο της Αθήνας θα «πρασινίσει» και το vegan φαγητό θα εκπλήξει πολλούς!

Info
Athens Vegan Festival
5-6 Nοεμβρίου, Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100 στο Γκάζι
ώρες 13:00-23:00 στο κτίριο «Μηχανουργείο» της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, ελεύθερη είσοδος