Όταν η Angelina Jolie μετακομίζει...

anjelina-jolie2
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 02 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Δεν θα στενοχωρηθούμε, ούτε θα ζηλέψουμε με το σπίτι που βρήκε να νοικιάσει η Angelina Jolie, μετά το διαζύγιο της με τον Brad Pitt. Με τόσα παιδιά και τόσα γυρίσματα, μπορούμε τουλάχιστον να το δούμε και να δανειστούμε ιδέες για το δικό μας. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Μετακόμιση τώρα
Kαι ναι, δεν μας ενδιαφέρει η πισίνα, η υπερβολή, ούτε τα τετραγωνικά μέτρα. Η Angelina Jolie νοίκιασε το σπίτι που έμενε μέχρι τώρα η οικογένεια της στο Λος Άντζελες, για να μην υπάρχουν πλέον αναμνήσεις, αντικλείδια, φαντάσματα, και μετακόμισε με τα έξι παιδιά της στην Νότια Καλιφόρνια.

Η πρώην ένοικος
Στο σπίτι έμενε πριν η Denise Richards, η οποία, είχε επίσης ένα επεισοδιακό διαζύγιο. Γιατί το επέλεξε; Ίσως επειδή δεν ήθελε να μπει καν στον κόπο, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες πριν και μετά, να αλλάξει έπιπλα και διακόσμηση. Πώς πας σε ένα ξενοδοχείο και σέβεσαι τον χώρο; H Αngelina δεν θέλησε να προσθέσει καμία δική της πινελιά. 

Και οι χρυσές βρύσες
Και το ενοίκιο; 30.000 δολάρια τον μήνα, για έξι κρεβατοκάμαρες (με ασορτί μπάνια), και όλα τα έξτρα. Πόσα μπάνια συνολικά; Πόσα τζακούζι; Τι σημασία έχει; Οι χρυσές βρύσες δεν φέρνουν την ευτυχία.

Ιδέες για διακόσμηση
Πώς μπορούμε να προσαρμόσουμε το στιλ της στο δικό μας σπίτι; Χαμηλό τετράγωνο τραπέζι στο σαλόνι. Πελώριες μαξιλάρες, κατά προτίμηση, έθνικ. Ουδέτερες αποχρώσεις. Κουρτίνες που επιτρέπουν στον ήλιο να υπερφωτίζει τον χώρο. Γκρι και στρογγυλά τραπέζια. Έργα τέχνης σε μαύρα κάδρα. Πολυέλαιοι στο μπάνιο (ακόμη και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τα σκυλιά). Σκαμπό στην κουζίνα. Και φως κλουβί. 

Έξι παιδιά, έξι σκυλιά
Και τα τετραγωνικά; 8.300 ακριβώς, μάλλον αρκετός χώρος για να παίζουν τα μικρότερα παιδιά, να απομονώνονται με φίλους τα μεγαλύτερα, να κάνουν τα μαθήματα τους, να μην τσακώνονται για το ποιο θα μπει πρώτο στη μπανιέρα. Και ο χώρος για τα κατοικίδια; Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι έξι σκυλιά. Μήπως ετοιμάζεται η Mrs Jolie να υιοθετήσει κανένα τετράποδο; 

Σάντυ Τσαντάκη
www.sandytsantaki.com
www.thesandytimes.gr
www.sandytimes.gr