Ποιος (δεν) ενδιαφέρεται για το διαμέρισμα της Gwyneth Paltrow;

gouineth-paltroou
ΤΕΤΑΡΤΗ, 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Δεν έχει σημασία αν το σπίτι της Gwyneth Paltrow στοιχίζει 13 εκατομμύρια δολάρια. Κι άλλοι έχουν ακριβά σπίτια αλλά δεν έχουν γούστο. Μπορεί ένα όμορφο σπίτι να φέρει την ευτυχία; Ή τον χωρισμό; Tης Σάντυς Τσαντάκη.

Γκουρού του λάιφστάιλ
Πρέπει να το παραδεχτούμε. Η Gwyneth Paltrow δεν είναι η τυπική σταρ του Χόλιγουντ. Εμφανίστηκε σαν τη διάδοχο της Martha Stewart, γκουρού του λάιφστάιλ, με το μπλογκ της, Goop, παρουσίασε έναν νέο τρόπο ζωής, με συμβουλές για όλα, και σιγά-σιγά, προϊόντα που φέρουν την υπογραφή της, τη ματιά της, το άγγιγμα της, για να τα πουλάει. 

Μετά το διαζύγιο
Και το σπίτι της μετά τον χωρισμό με τον Chris Martin; Eίναι τόσο καλαίσθητο όσο το φανταζόμαστε; Ή μήπως τόσο καλοστημένο που καταντάει βαρετό; Το διαμέρισμα στην γειτονιά Τribeca έχει βγει στην αγορά από τον Μάρτιο του 2016. Mπορεί και να έχει ήδη πουληθεί.

Σα σύννεφο
Νέα Υόρκη. Το αρχιτεκτονικό γραφείο Roman and Williams που το σχεδίασε, το παρουσιάζει σαν ένα «χλωμό, ονειρικό σύννεφο». Ωραίο ακούγεται. Να ρίξουμε μια ματιά; Όχι για να το αγοράσουμε, αλλά για να δανειστούμε ιδέες. Από τα δωμάτια τής Apple και του Moses. Τα πέντε μπάνια με την επιδαπέδια θέρμανση. Τη βιβλιοθήκη. Το γραφείο. Την ταράτσα. Την walk-in ντουλάπα. Κυρίως. 

Από πόρτα…κούνια
Μια κούνια που φτιάχτηκε από μία ινδική πόρτα-αντίκα. Στο σαλόνι. Για να διαβάζουν και να παίζουν τα παιδιά. Και οι μεγάλοι. Στο υπνοδωμάτιο, το κρεβάτι είναι τόσο μεγάλο που απαιτεί σεντόνια κατόπιν παραγγελίας. Γιατί υπερμεγέθες; Για να μπορούν να ανεβαίνουν όλα τα μέλη της οικογένειας, από τα κατοικίδια και τα παιδιά μέχρι τους ενήλικες.

It's All Easy
Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο. Η χρωματική παλέτα είναι αυστηρή: τέσσερις αποχρώσεις όλες κι όλες. Λευκό, το χρώμα της λεβάντας, γκρι, ασημί. Και κεντημένες λεπτομέρειες. Ανάγλυφες δηλαδή. Η κουζίνα έχει τη δική της ιστορία αφού η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ετοίμασε και φωτογράφισε στην κουζίνα του σπιτιού της, τις συνταγές για το βιβλίο της «It's All Easy». Mήπως τελικά όλα είναι πολύ πιο εύκολα από ότι νομίζουμε; 

Σάντυ Τσαντάκη
www.sandytsantaki.com
www.sandytimes.gr
www.thesandytimes.gr