Ποια πόζαρε…αμακιγιάριστη στις Χρυσές Σφαίρες;

emma-stone
ΔΕΥΤΕΡΑ, 09 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Είναι κι αυτή μια τάση. Με άποψη. Στην εποχή της τελειότητας και του απόλυτου ρετούς, η μεγαλύτερη έκπληξη στην πρόσφατη απονομή των κινηματογραφικών βραβείων ήταν η απουσία του πληθωρικού μέικαπ. Δεν το τόλμησαν όλες οι σταρ. Αλλά όσες το δοκίμασαν, σχολιάστηκαν μάλλον θετικά. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Ατημέλητο σινιόν
Η Emma Stone είναι μόλις 28 χρονών και μπορεί να το υποστηρίξει. Κόκκινα μαλλιά, ατημέλητο σινιόν, καλοσχηματισμένα φρύδια, μοιάζει σα να έβαλε λίγο ρουζ, lip-gloss και μάσκαρα, ασημένια σκιά κι έφυγε από το σπίτι. Μπορεί να χρειάστηκε ώρες για να ετοιμαστεί αλλά το αποτέλεσμα είναι φρέσκο, ρομαντικό, φυσικό. Και ευτυχώς δεν ήταν η μόνη… 

Best beauty look ❤️❤️ #kristenbell #goldenglobes2017 #mixnmaatch_redcarpet

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης مكس & ماتش (@mixnmaatch) στις

Πούδρα σαν ασβέστης
Ξεχάστε τα τονισμένα μάτια με το μαύρο μολύβι και τη μαύρη σκιά, το κόκκινο κραγιόν, την πούδρα που καλύπτει σαν ασβέστης το δέρμα…Από την Jessica Biel μέχρι την Kristen Bell, οι αναγνωρίσιμες ηθοποιοί δεν φοβήθηκαν να εκτεθούν στον φακό, με διακριτικό μακιγιάζ, τόσο όσο.

Hi guys #goldenglobes @officialgoldiehawn #amyadams

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @amyschumer στις

Less is more
Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Αν οι σταρ στο κόκκινο χαλί χρειάζονται τόσο λίγο μακιγιάζ, με τόσα φώτα και τόσες ώρες υπερέκθεσης, εμείς γιατί να χτίζουμε υπερπαραγωγές μέικαπ στο πρόσωπό μας; Η αίσθηση πρέπει να είναι αυτή του παλιού Χόλιγουντ, ρετρό, vintage, του ασπρόμαυρου φιλμ με τα τονισμένα μάτια και την δροσιά στα μάγουλα.

Pluto in white ❤ #JeremyRenner #AmyAdams

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης " In yo FACESSSS" - RDJ (@avengers_cast) στις

Ρυτίδες που χαμογελούν
Η Amy Adams, στα ίδια χρώματα με την Emma Stone, τόνισε μάτια με σκιές και μάσκαρα, ενώ στα χείλη και τα μάγουλα έπαιξε με σούπερ απαλές αποχρώσεις. Χαμογέλασε και τα φλας άστραψαν…Η Kristen Bell από το Zootopia έμοιαζε βαμμένη-άβαφη με προϊόντα σε κλασικές nude αποχρώσεις που δημιουργούν γυαλάδα και αρμονία. 

A Head-to-toe glam slam! #thandienewton #westworld #goldenglobes #redcarpet #theladylovescouture

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης The Lady Loves Couture (@theladylovescouture) στις

Απαλό μωβ
Κάτι πιο απρόσμενο, στην απόχρωση της λεβάντας και του μωβ, επέλεξε ο μακιγιέρ της Thandie Newton από το Westworld. Σε συνδιασμό με τα κοσμήματα που φορούσε, η ακτινοβολία ήταν μάλλον δεδομένη. 

Beautiful #jessicabiel #love #justintimberlake #timberbiel #goldenglobes

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Photos, Videos and News of JT (@justintimberlake_army) στις

Γυαλιστερά χείλη
Ίσως η πιο όμορφη γυναίκα της παρέας, κυρίως για τον τρόπο που ωριμάζει, η Jessica Biel εμφανίστηκε με τον σύζυγο της, Justin Timberlake, για να δείξει ότι αγαπάει κι έχει συμφιλιωθεί με τον χρόνο που περνάει. Η μακιγιέζ του οίκου Chanel έπαιξε με τα ζυγωματικά της, τόνισε τις γωνίες της, τις βλεφαρίδες και τα μήλα, και πρόσθεσε ένα γυαλιστερό κραγιόν για τη Χιονάτη σε νέες περιπέτειες. 

Σάντυ Τσαντάκη
www.sandytsantaki.com
www.thesandytimes.gr
www.sandytimes.gr