Tο σπίτι της Kate Middleton και του Prince William δεν είναι το παλάτι

kate-middleton-prince-william
ΤΡΙΤΗ, 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Παραμυθένιο, τεράστιο, ανακαινισμένο, μέσα στο πράσινο, ατμοσφαιρικό αλλά όχι αυτό που φαντάζεστε… Πόσες κρεβατοκάμαρες έχει; Αυτό το μάθαμε. Και πόσα μπάνια; Αυτό παραμένει…μυστικό. Tης Σάντυς Τσαντάκη.

Επίσημη κατοικία
Το Anmer Hall είναι η επίσημη κατοικία του πολυφωτογραφημένου ζευγαριού, και όχι το εξοχικό τους. Δεν έχουμε δει πώς είναι μέσα, παρά μόνο σε σχεδιαγράμματα που αποκαλύπτουν τη διαρρύθμιση, κι έχουμε διαβάσει πόσο δύσκολο ήταν να καλυφθούν όλες οι μικρές και μεγάλες παγίδες που πρέπει κανείς να φροντίσει όταν μιλάμε για οικογένειες με παιδιά.

Παράδεισος
Και με τις γαλαζοαίματες τι γίνεται; Το Anmer Hall μοιάζει με τον απόλυτο παράδεισο για να μεγαλώνει ένα παιδί. Ο Prince William και η Kate Middleton το αποκαλούν σπίτι τους αλλά μέσα στο 2017 έχουν δηλώσει ότι πρόκειται να μετακομίσουν στο Λονδίνο. Είναι στο Norfolk, 120 μίλια μακριά από το Παλάτι του Μπάκινχαμ και αποτέλεσε το γαμήλιο δώρο της βασίλισσας Ελισάβετ στους νεόνυμφους. 

Απαγορεύονται τα φλας
Το να ζεις στην εξοχή είναι μάλλον κάτι που δεν συνηθίζεται για τον μελλοντικό βασιλιά της Αγγλίας. Αλλά ακριβώς έτσι έχουν καταφέρει να κρατηθούν μακριά από τους παπαράτσι και όσους τους ακολουθούν, μαζί με τα παιδιά τους, σε κάθε τους βήμα. 

Πισίνα και τένις
Τι μπορούμε να μάθουμε; Ότι χτίστηκε πριν από 200 χρόνια, έχει 10 κρεβατοκάμαρες, πισίνα και γήπεδο του τένις. Ο μικρός πρίγκηπας George πηγαίνει στο μοντεσσοριανό σχολείο της…γειτονιάς. Αφού δεν μπορούμε να δούμε τη διακόσμηση του σπιτιού, μπορούμε έστω να εμπνευστούμε από την υπέροχη, παλιομοδίτικη κούνια στην κούνια, φαντασίωση των παιδικών χρόνων (και αναμνήσεων), με χαραγμένα τα ονόματα της επιλογής μας… 

Σάντυ Τσαντάκη
www.sandytsantaki.com
www.thesandytimes.gr
www.sandytimes.gr