Όταν η Angelina Jolie ποζάρει σαν μοντέλο

angelina-Jolie-portreto
ΤΕΤΑΡΤΗ, 01 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Για την ώρα βλέπουμε μόνο την πλάτη της, μια σκιά, κάτι μακριές βλεφαρίδες. Και μαθαίνουμε ότι η Angelina Jolie θα διαφημίσει καινούργιο άρωμα με την αμοιβή της να διατίθεται για φιλανθρωπικό σκοπό. Γιατί μία σταρ δεν μπορεί να είναι μόνο τα τατουάζ της. της Σάντυς Τσαντάκη

Πετυχημένη συνταγή

O oίκος Guerlain αποτελεί έναν ιστορικό οίκο αρωμάτων με έδρα του το Παρίσι. Μάλλον δεν έχει ανάγκη από διαφήμιση αλλά αν το πρόσωπο που επιλέγει για το λανσάρισμα είναι φωτογενές, μια γυναίκα πρέσβειρα, μητέρα έξι παιδιών, σκηνοθέτης, ηθοποιός, πρόσφατα διαζευγμένη με σούπερ σταρ του Χόλιγουντ, και υπάρχει και κοινωνική διάσταση στην εμπορική εκμετάλλευση, τότε η συνταγή γίνεται αυτομάτως πιο πετυχημένη.

Μια ευγενική προσφορά

Η Angelina Jolie δέχτηκε να συνδέσει το όνομα της, και το πρόσωπο της, με το Mon Guerlain, και θα δωρίσει την αμοιβή της (που δεν ξέρουμε φυσικά ποια θα είναι) από την διαφημιστική καμπάνια, σε φιλανθρωπικό σκοπό (που επίσης δεν έχουμε μάθει ακόμη λεπτομέρειες).

Αναμνήσεις στο μπουντουάρ

Η συμφωνία έγινε το 2015 στην Καμπόντια, εκεί μπήκαν και οι πρώτες υπογραφές, και συμβολικά, γιατί εκεί γεννήθηκε ο πρώτος γιος της Angelina Jolie, Maddox. Η ίδια αισθάνεται όπως έχει πει και συναισθηματικά φορτισμένη γιατί η μητέρα της, με την οποία, ήταν πολύ δεμένη, φορούσε πούδρα από τον οίκο Guerlain και θυμάται ακόμη τη μυρωδιά της μαμάς στο μπουντουάρ, από τότε που ήταν η ίδια παιδάκι.

Απομυθοποίηση τώρα

H Αngelina Jolie μοιάζει πάντως να έχει απομακρυνθεί από την ματαιοδοξία της μόδας και της ομορφιάς. Όπως έχει πει: «Δεν σκέφτομαι την ομορφιά. Ξυπνάω και θέλω να γίνω πιο ευφυής σαν άνθρωπος, αυτός είναι ο στόχος μου. Και παροτρύνω τα κορίτσια μου να γεμίσουν το μέσα τους με αυτό ακριβώς που είναι, αληθινά εκθαμβωτικό και τότε όλα θα έρθουν σε ισορροπία. Η ομορφιά μέσα κι έξω». 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr