To φούξια ταιριάζει στην Ηλέκτρα

georgia-may-jagger
ΤΡΙΤΗ, 07 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Μας αρέσουν τα χρώματα. Ειδικά μέσα στον χειμώνα που αναζητάς απεγνωσμένα τρόπους για να αλλάξεις τη διάθεσή σου. Έχετε δοκιμάσει να φορέσετε φούξια; Όχι ροζ, ούτε σομόν. Βάλτε στη ζωή σας το «νέο» φούξια με τέσσερις «νέους» τρόπους. Της Σάντυς Τσαντάκη.

1. Φούξια κοστούμι με μαύρο πέτο. Από τον οίκο Gucci. Και μαύρα κουμπιά, για το απαραίτητο κοντράστ. Γιατί η απόλυτη ομοιομορφία δεν είναι της μόδας. Αν δυσκολεύεστε να το αποφασίσετε, μπορείτε πάντα να το ράψετε. Ή να βάψετε ένα αγαπημένο κοστούμι που έχετε χρόνια να φορέσετε. Και να γίνει σαν καινούργιο. 

2. Σατέν τσάντα για τον ώμο. Με χρυσή αλυσίδα και ένα κόσμημα για στολίδι. Από τους Dolce&Gabbana. Εμείς βλέπουμε την τάση και μπορούμε πάντα να την υιοθετήσουμε σε παραλλαγές. Μας αρέσει το φούξια σε σατέν γιατί γυαλίζει όσο πρέπει και μοιάζει ακόμη πιο πολυτελές. Ρίξτε μια ματιά στα μαγαζιά. Αποκλείεται να μην βρείτε ένα φούξια τσαντάκι που λαμπυρίζει στο …σκοτάδι. 

3. Φούξια πουλόβερ. Στο χρώμα της τσιχλόφουσκας. Έντονο και γλυκό. Αυτό μπορεί να φορεθεί όπως βλέπουμε στις  φωτογραφίες από τη δεκαετία του '80. Με κολάν (χωρίς γκέτες), με τζιν (χωρίς ασορτί κορδέλα στα μαλλιά). 

4. Σουέντ, φούξια γόβες. Όχι πολύ ψηλές, γιατί θα μοιάζουν υπερβολικές. Με το μικρό μαύρο φόρεμα, ένα ζευγάρι παπούτσια σε έντονη απόχρωση, αποτελεί πάντα μια ξεχωριστή πινελιά από μια γυναίκα που δεν φοβάται το στιλ. Και μην ξεχνάτε. Οι δυναμικοί άνθρωποι επιλέγουν δυναμικές αποχρώσεις. Στην επίδειξη Valentino τα κορίτσια βγήκαν με φούξια φόρεμα-κάπα και κόκκινο καλσόν με κόκκινα παπούτσια. Μήπως να ανεβάσουμε λίγο την ένταση; 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr