Κερδίστε χαμάμ για 2, με άρωμα Ανατολής στο κέντρο της πόλης

hammam-baths1
ΠΕΜΠΤΗ, 09 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Σας εξασφαλίσαμε έξι δωρεάν θεραπείες για ισάριθμα ζευγάρια στο πιο φιλόξενο χαμάμ της πόλης, με αφορμή την ημέρα του έρωτα. Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μέσω Facebook και ζήστε μια εμπειρία χαλάρωσης που δεν θα ξεχάσετε.

Το hammam υπήρξε ανέκαθεν μια εμπειρία χαλάρωσης, ευεξίας και ομορφιάς. Με ρίζες από την Ανατολή και πλοκάμια πλέον παγκοσμίως, το hammam περιγράφεται ως μια διαδικασία εξαγνιστική. Το Hammam Baths προσφέρει υπηρεσίες hammam ποιότητας και προδιαγραφών τέτοιων που όσοι τις έχουν δοκιμάσει, αναφέρουν ως αξέχαστες. Εμείς, σας εξασφαλίσαμε δωρεάν θεραπείες για έξι ζευγάρια. 

Για να μπείτε στην κλήρωση, η οποία θα γίνει την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μέσω Facebook, ακολουθώντας τις οδηγίες που αναγράφονται στο σχετικό post. Οι τυχεροί θα μπορούν να κάνουν χρήση των δώρων τους από την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου και έπειτα, κατόπιν συνεννόησης με το Hammam Baths. 

Τι είναι το Hammam Baths
Στο κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή του Θησείου, δίπλα ακριβώς από τους Αέρηδες, εδρεύει το Hammam Baths, ένα από τα πιο φημισμένα του είδους για την ιδιαίτερη φιλοξενία και περιποίηση που προσφέρει στους επισκέπτες. Μπορείτε να δοκιμάσετε το παραδοσιακό χαμάμ, αλλά η «σπεσιαλιτέ» τους είναι το Αλί-μαμά χαμάμ με διάρκεια μιάμισης περίπου ώρας. Ξεκινάει με ένα αποτοξινωτικό ατμόλουτρο, απολέπιση και, έπειτα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφεθείτε στα έμπειρα χέρια του προσωπικού. Είναι τόσο φιλόξενοι, που στο τέλος θα σας τρατάρουν και τσάι με παραδοσιακά λουκούμια.

Τα δώρα 

Τρεις θεραπείες «Παραδοσιακού Χαμάμ» για τρία ζευγάρια 

Χαλαρώστε χρησιμοποιώντας τη δύναμη του νερού και του χώρου για να διώξετε το άγχος και τις εντάσεις της καθημερινότητας. Χρησιμοποιήστε τη λούφα και το σαπούνι που σας προσφέρουμε για το ατομικό σας λουτρό και απολαύστε το τσάι και τα παραδοσιακά μας λουκούμια στο καθιστικό, όση ώρα χρειάζεται το σώμα σας να επανέλθει στις κανονικές συνθήκες του περιβάλλοντος.

Διάρκεια: Η όλη διαδικασία του Χαμάμ μπορεί να διαρκέσει έως και μιάμιση ώρα.

Τύπος: Self-service

Τρεις θεραπείες «Αλί Μαμά» για τρία ζευγάρια 

Το «Αλί-Μαμά» Χαμάμ αποτελεί την απόλυτη εμπειρία χαμάμ και περιλαμβάνει αρχικά αναζωογονητικό ατμόλουτρο για 30’ περίπου, στη συνέχεια βαθιά απολέπιση με μιας χρήσης κετσέ από τους μασέρ μας, συνεχίζεται από ένα ανακουφιστικό μασάζ σε όλο το σώμα, με αφρό από φυσικό σαπούνι ελιάς και ολοκληρώνεται με λούσιμο και μασάζ του κεφαλιού. Τέλος, χαλαρώνετε στο καθιστικό μας, όπου μπορείτε να απολαύσετε το τσάι και τα παραδοσιακά μας λουκούμια.

Διάρκεια: Η απολέπιση, το μασάζ και το λούσιμο διαρκούν μισή ώρα, ενώ η όλη διαδικασία του λουτρού μπορεί να διαρκέσει από μία έως μιάμιση ώρα.