Πώς θα πετύχετε το πιο ρομαντικό μακιγιάζ σε συσκευασία Βαλεντίνου

montela-makigiaz
ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Μετά από τόσα χρόνια, το χέρι πηγαίνει μόνο του. Βαφόμαστε με τον ίδιο τρόπο, δύσκολα αλλάζουμε στιλ, επιμένουμε στην ίδια μανιέρα. Θέλετε να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό, έστω και για μια μόνο ημέρα, σαν ένα πείραμα ομορφιάς με ροζ περιτύλιγμα; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Για να τονίσουμε μπλε ή πράσινα μάτια

Μια σκούρα σκιά και ελαφρώς τονισμένα μάγουλα θα αναδείξουν αμέσως το χρώμα των ματιών μας. Το μυστικό είναι να βάλουμε το ρουζ ακριβώς κάτω από τα μήλα έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία άλλη σκιά στο πρόσωπο. Αλλιώς μπορείτε να βάλετε μάσκαρα, ρουζ και να προσθέστε στα χείλη ένα σκοτωμένο κόκκινο. Με μαλλιά πιασμένα πίσω και λίγες τούφες κάτω. Πίσω, όχι μπροστά σαν καμπανάκια…

Για να τονίσετε ό,τι χρώμα κι αν είναι τα μάτια σας

Λάμψη. Μια μικρή δόση από χρυσή ή μπρονζέ σκιά στα βλέφαρα δεν θα τονίσει μόνο τα μάτια σας αλλά και όλο το πρόσωπο. Χτενίστε και τα φρύδια σας και καλύψτε τα κενά, για ένα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Αν έχετε πυκνά φρύδια

Η φλυαρία δεν είναι της μόδας στην ομορφιά. Αν είναι πληθωρικό το βλέμμα, τότε τα χείλη πρέπει να μοιάζουν άβαφα και να βλέπουμε μόνο ροζ μάγουλα και γυαλιστερό δέρμα. Η φυσική ομορφιά δεν ήταν ποτέ πιο απενεχοποιημένη.

Για να φαίνονται μάτια και χείλη μεγαλύτερα

Χωρίς να φαίνεται ότι έχετε βαφτεί υπερβολικά πολύ…. Το λένε όλοι οι μακιγιέρ. Και τα μοντέλα από κοντά. Βάφτε τα μάτια σας μέσα με ένα λευκό μολύβι ή nude, στο χρώμα του δέρματος, για να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση ότι τα μάτια σας είναι πιο φωτεινά και μεγάλα. Και ύστερα τοποθετήστε nude κραγιόν στα χείλη, με κονσίλερ γύρω-γύρω, σε κρυφά σημεία, κοντά στο στόμα.

Βλεφαρίδες σαν ψεύτικες

Το μυστικό είναι να μην βάλουμε σκιά, αλλά μόνο πολλαπλές στρώσεις από μαύρη μάσκαρα. Μέχρι να γίνουν μακριές, πυκνές, έντονες. Και να κυριαρχούν στο πρόσωπο. H επένδυση στη σωστή μάσκαρα, στο σωστό βουρτσάκι και στην επιμονή, μπορούν να κάνουν θαύματα. Η απόλυτη μεταμόρφωση σε εφτά κινήσεις. 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr