Tώρα και μακιγιάζ σε σχήμα καρδιάς

kylie-Jenner-kardia
ΤΡΙΤΗ, 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Είπαμε θα παίξουμε τον ρόλο μας μέχρι τέλους. Αν είναι να γιορτάζουμε, ας το κάνουμε με κάθε επισημότητα. Ακόμη να δείτε πως θα φτιάξετε το περίγραμμα σε σχήμα καρδιάς που έχουν λανσάρει οι πιο περιζήτητοι μακιγιέρ διεθνώς; της Σάντυς Τσαντάκη

Heart to heart

Eίναι κιτς και διασκεδαστικό μαζί. Φανταστείτε μια μικρή καρδιά, κόκκινη ή κενή, με άδειο περίγραμμα, σχεδιασμένη στο πρόσωπο μας. Πώς σχεδίαζε η Μarilyn Monroe την ελιά της; Ε καμία σχέση.

Σαν τατουάζ

Η νέα τάση της ομορφιάς, πιο επίκαιρη από ποτέ, θυμίζει καρδιά τατουάζ, στο μάγουλο, κάτω από το μάτι, ακόμη και στο λαιμό. Με τη διαφορά πως μόλις την βαρεθούμε, μπορούμε να την ξεβάψουμε.

Αποκριάτικη διάθεση

Μάλλον θα αντισταθούμε στα χείλη με ζωγραφισμένες καρδιές, γιατί το είδαμε κι αυτό. Ας πάμε λίγο πιο συντηρητικά. Εκτός κι αν είμαστε καλεσμένες σε πάρτι μασκέ για τον Άγιο Βαλεντίνο. Διαφορετικά ας δούμε πως υιοθέτησε το στιλ καρδιάς η Kylie Jenner για την καμπάνια της δικής της σειράς καλλυντικών, ειδικά για την σημερινή μέρα.

Ένα φιλάκι είναι λίγο

Το μόνο που χρειάζεστε είναι πούδρα. Ματ. Ρουζ. Τονισμένα μάτια με αϊλάινερ. Και ένα μολύβι για τα χείλη, σε κόκκινο χρώμα, για να φτιάξετε το περίγραμμα κάτω από το μάτι, λίγο πιο κάτω από τις βλεφαρίδες. Προσθέστε lip gloss, αγάπη και είστε έτοιμη. Μην παρασυρθείτε και σχεδιάσετε παραπάνω από μία καρδιές γιατί το αποτέλεσμα θα είναι περίεργο, και όσες φωτογραφίες είδα, ήταν οριακά μπαρόκ. Ειδικά ορισμένες που έβαλαν καρδιές και στα δύο μάτια ήταν σαν δάκρυα. Παρακαλώ κορίτσια μην κλαίτε… 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr