Πέντε μυστικά για μια ρομαντική κρεβατοκάμαρα

krebatokamara-zeugari
ΤΡΙΤΗ, 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Δεν έχουμε χρόνο. Έχουμε όμως τη διάθεση. Πώς μπορούμε να ανανεώσουμε την κρεβατοκάμαρα μας για να είναι πιο ρομαντική και ζεν, με πέντε κινήσεις; της Σάντυς Τσαντάκη

1. Aντισταθείτε στην ιδέα των πολλών μαξιλαριών. Για ένα διπλό κρεβάτι, δύο μεγάλα μαξιλάρια, μαλακά, για την πλάτη και τέσσερα πιο μικρά, (για τον ύπνο), είναι υπεραρκετά. Εκτός κι αν έχετε σκεφτεί, ειδικά λόγω της ημέρας, να παίξετε μαξιλαροπόλεμο.

2. Δώστε έμφαση στις κουρτίνες. Θα πρέπει να μπορούν να απομονώνουν το φως, έτσι ώστε να μπορούμε να παραμείνουμε στο κρεβάτι, όσο θέλουμε. Και μπορούμε. Ιδανικά πρέπει να δώσουμε τη σωστή ατμόσφαιρα, ντύνοντας τα παράθυρα με κουρτίνες σε σκούρες αποχρώσεις. 

3. Επενδύστε σε υπέροχα σεντόνια, και παπλωματοθήκες, και μαξιλαροθήκες, όχι μόνο σαν ντιζάιν αλλά και σαν αίσθηση. Εδώ η πολυτέλεια, έστω κι αν αγοράζεται με δόσεις, στις εκπτώσεις, μπορεί να κάνει θαύματα. 

4. Μην ξεχάσετε το χαλί. Την μοκέτα. Η κρεβατοκάμαρα γίνεται αυτόματα πιο ζεστή, πιο φιλόξενη, και πιο ερωτική. 

5. Άνεση πάνω από όλα. Η κρεβατοκάμαρα είναι η φωλιά μας. Η κρυψώνα μας. Το ησυχαστήριο μας. Χωρίς κινητά, υπολογιστές, τηλεόραση. Αφήστε πρίζες, φορτιστές, φωτάκια απέξω. Και απολαύστε την νύχτα σας (και την ημέρα σας) χωρίς υπενθυμίσεις και ενημερώσεις. Έτσι για αλλαγή. 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr