Αόρατα γοβάκια για σύγχρονες Σταχτοπούτες

aorata-mpotakia
ΤΕΤΑΡΤΗ, 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

H αληθινή μόδα γράφεται στοΝ δρόμο. Πρώτα την λανσάρει ένα μοντέλο, μια ηθοποιός, μια τραγουδίστρια, κι ύστερα προσπαθούμε να βρούμε το ίδιο στιλ σε πολλαπλά αντίτυπα. Ετοιμαστείτε να υποδεχτούμε τα αόρατα παπούτσια. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Στα άκρα

Ήταν να μην δούμε την Gigi Hadid, το πιο περιζήτητο μοντέλο της εποχής, να φωτογραφίζεται με διάφανα, μαύρα μποτάκια, και να μην διαβάσουμε για την υστερία που έχει προκαλέσει στις γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν από τις επιλογές των άκρων.

Οικογένεια Μίδα

Έχει προηγηθεί ένα κορίτσι από την οικογένεια Kardashian, που, είτε το θέλουμε, είτε όχι, ό,τι αγγίζει γίνεται χρυσός. Η Kendall Jenner. Τι να περιμένουμε να δούμε ή ακόμη καλύτερα να φορέσουμε; 

Μια φορά κι έναν καιρό

Η τάση λέγεται Αόρατο Παπούτσι. Μας αρέσει όπως το είδαμε να το υιοθετεί στην καθημερινότητά της η Gigi Hadid. Μαύρο ζιβάγκο που αφήνει εκτεθιμένη την κοιλιά, μαύρο δερμάτινο τζάκετ, μαύρα γυαλιά ηλίου, πιασμένα μαλλιά πίσω, μαύρο στενό παντελόνι και διάφανα διχτυωτά μποτάκια από τον οίκο Yeezy (που προσωπικά ακούω για πρώτη φορά).

Αόρατη Εβδομάδα Μόδας

Το συγκεκριμένο στιλ προϋποθέτει φυσικά να έχουμε τέλειο πεντικιούρ, 12 μήνες, 365 ημέρες τον χρόνο και να μην κρυώνουμε εύκολα. Οπότε, θα αρχίσουμε να αναζητάμε από τώρα διάφανα γοβάκια ή διάφανα μποτάκια, όπως παρήλασαν στη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης.

Και διχτυωτές κάλτσες

Η Kendall Jenner, ως μάλλον πιο κακόγουστη, φόρεσε χρυσό τζάκετ με μαύρη γούνινη επένδυση, ξεβαμμένο τζιν με έντονο ρεβέρ και κάτι φρικτά κακόγουστα, λευκά διάφανα μποτάκια, στην ίδια απόχρωση με ένα μικροσκοπικό σκυλάκι που κρατούσε στο αριστερό της χέρι ως αξεσουάρ. Και για να μην είναι γυμνές οι πατούσες της, φόρεσε και λευκά διχτυωτά καλτσάκια. Ε, αυτό καλύτερα να μην το αντιγράψουμε... Στα δίχτυα του ψαρά. 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr