Κάντο όπως η Jennifer

Jennifer-lopez-takounia
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Όσο περνούν τα χρόνια, δείχνει όλο και πιο όμορφη. Ευκαιρία λοιπόν, να μάθουμε από μια γυναίκα που στέκεται πάντα στο ύψος των περιστάσεων, την Jennifer Lopez, πώς να φοράμε ψηλά τακούνια με στιλ. της Σάντυς Τσαντάκη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ CLICKATLIFE ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ 2017

1. Ψηλά και γυαλιστερά. «Υπάρχουν ορισμένα μυστικά. Το πρώτο είναι να αλλάζεις τακούνια. Δεν ανεβαίνω ποτέ στη σκηνή με τα ίδια παπούτσια που περπατάω στο κόκκινο χαλί». 

2. Πιο ψηλά, πιο ψηλά. «Αν είσαι περφόρμερ, τα παπούτσια που επιλέγεις για να χορέψεις διαφέρουν από εκείνα που θα φορέσεις σε μια βραδινή έξοδο. Αλλά το ίδιο ισχύει και για μια γυναίκα που θέλει να αλλάξει το στιλ της από πρωινό σε βραδινό ή αν είσαι καλεσμένη σε γάμο, σε μια εκδήλωση που θα έχει μεγάλη διάρκεια». 

3. Τακούνια για όλες τις ώρες. «Όταν αλλάζεις παπούτσια μέσα στη διάρκεια της ημέρας, ξεκουράζεις αυτόματα τα πόδια σου από την προηγούμενη φόρμα που είχε συνηθίσει το πέλμα». 

4. Αλλαγή φρουράς. «Ένα ακόμη μυστικό είναι να αναζητάτε παπούτσια με λίγη πλατφόρμα, ακόμη κι αν είναι κρυμένη. Κάνει τεράστια διαφορά». 

5. Sky is the limit. «Η εξάσκηση είναι το παν. Θα φέρει το τέλειο αποτέλεσμα. Όταν φοράς συχνά ψηλά τακούνια, βρίσκεις τον τρόπο για να βελτιώσεις τη στάση σου έτσι ώστε να μην πηγαίνει όλο το βάρος στο ίδιο σημείο, και να σταματήσεις αυτόματα να νιώθεις πόνο ή κούραση». 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ CLICKATLIFE ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ 2017