Μαθήματα μανικιούρ από τη Νέα Υόρκη

kate-spade-nuxia-kentriki
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Όταν η Εβδομάδα Μόδας αποκαλύπτει τάσεις στη Νέα Υόρκη, εμείς δεν έχουμε παρά να παρατηρούμε και να υιοθετούμε ό,τι μας ταιριάζει. Ποιες είναι οι φρέσκιες ιδέες για τα νύχια μας; Τουλάχιστον τέσσερις προτάσεις που θα μας φτιάξουν τη διάθεση. της Σάντυς Τσαντάκη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ CLICKATLIFE ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ 2017

Το γαλλικό αλλιώς. Στην επίδειξη της Vera Wang τα μοντέλα εμφανίστηκαν με μαύρα νύχια, σαν ημιτελή. Μπορείτε να το δοκιμάσετε κι εσείς. Ουσιαστικά, είναι ένα σκούρο στιλ, με μπεζ πινελιά στην άκρη, και μαύρο βερνίκι σε όλα τα υπόλοιπα νύχια. Γιατί η αντίθεση είναι (πάντα) της μόδας. 

Βασιλιάς Μίδας. Οι χρυσές αντανακλάσεις μας αρέσουν πολύ. Στον οίκο Rodarte τα κορίτσια παρουσίασαν ένα ρομαντικό στιλ στο μανικιούρ με νύχια, βαμένα με απαλό ροζ, σχεδόν μπεζ βερνίκι, έχοντας απλώσει πρώτα διάφανη βάση. Και ύστερα με ένα λεπτό πινέλο πέρασαν χρυσό βερνίκι, στο περίγραμμα του νυχιού. Το αποτέλεσμα είναι ταυτόχρονα διακριτικό, πολυτελές και εντυπωσιακό.

Ασήμωσε με. Στην επίδειξη 3.1 Phillip Lim το ασημένιο έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο. Θα χρειαστούμε δύο βερνίκια, για να τα μπερδέψουμε μαζί. Και να δημουργήσουμε ένα διαστημικό στιλ με κάτι από Barbarella. Για μεταλλική διάσταση, βάψτε πρώτα τα νύχια σας με λευκό βερνίκι και απλώστε όταν θα έχει στεγνώσει καλά, και ασημένιο. 

Κόκκινο πανί. Υπέροχο και κλασικό. Βαθύ κόκκινο, σαν το Rouge Noir της Chanel που έγινε κλασικό, όταν το φόρεσε η Uma Thurman στο Pulp Fiction. Τώρα βλέπουμε την εξέλιξη του στο σόου της Kate Spade, σε νύχια όχι τετράγωνα, αλλά στρογγυλά, και μια γλυκιά απόχρωση, στο χρώμα του κερασιού. Πώς λέγεται το βερνίκι που χρησιμοποίησαν  για την επίδειξη; Lady is a Tramp. 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ CLICKATLIFE ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ 2017