Η Emilia Clarke τώρα και μοντέλο

emilia-clarke
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Την έχουμε ξεχωρίσει στο Game of Thrones. Για την ομορφιά που μοιάζει να έχει γεννηθεί σε άλλη εποχή. Και τώρα η Emilia Clarke ετοιμάζεται να δοκιμάσει έναν νέο ρόλο, χωρίς σενάριο, μόνο πόζες. της Σάντυς Τσαντάκη

Όταν είσαι ηθοποιός, και μάλιστα νέα, όμορφη, φωτογενής, διαφορετική, τα συμβόλαια ομορφιάς είναι κι αυτά στο πρόγραμμα. Και τώρα ήρθε η σειρά της Emilia Clarke να προστεθεί στα πρόσωπα που θα συνδέσουν το όνομα τους με ένα άρωμα.

Οι Ιταλοί Dolce&Gabbana ξέρουν τι πουλάει. Και δεν αργούν να το εντοπίσουν και να το διεκδικήσουν για να το λανσάρουν με επιτυχία στην αγορά. 

Μέχρι τώρα μούσες για τα αρώματα τους ήταν η Scarlet (Johansson) και η Gisele (Bundchen). Μετά την υποψηφιότητα της για Emmy, η Emilia Clarke είναι περιζήτητη. Όπως και ο συμπρωταγωνιστής της Kit Harington, ο οποίος, θα φωτογραφηθεί για το ανδρικό άρωμα.

Γιατί επέλεξαν το συγκεκριμένο κορίτσι; Γιατί είναι η γυναίκα-πρότυπο του σήμερα, θα πουν χωρίς ενοχές οι σχεδιαστές. Για την προσωπικότητα, την ζωντάνια της, την φυσική της ομορφιά, την χαρά της ζωής, τον αυθορμητισμό. «Αυτή είναι!», λένε μαζί με μια φωνή, «The One», αποκαλύπτοντας και την ονομασία του αρώματος, μήνες προτού βγει στα ράφια. Ραντεβού τον Σεπτέμβριο. 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr