Το ξέρατε ότι το σπίτι του Up υπάρχει (χωρίς τα μπαλόνια;)

up-in-the-air
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Moιάζει με φαντασίωση. Να ζεις σε ένα σπίτι που είναι σα να το σχεδίασε παιδί, με σκεπή, παράθυρα, σοφίτα, κήπο, και ξαφνικά να είναι τόσο ελαφρύ και ευέλικτο, που ...ξεριζώνεται από το έδαφος και αρχίζει να πετάει. Υπάρχει; Kι όμως υπάρχει. της Σάντυς Τσαντάκη

Κρίμα που δεν πετάει. Σε μερικά χρόνια μπορεί. Για την ώρα πάντως είναι ένα κουκλίστικο σπίτι, ονειρεμένο, σαν αυτό που μπορείς να θαυμάσεις μόνο σε μια ταινία κινουμένων σχεδιων, και ξαφνικά ζωντανεύει.

Ανιμασιόν. Τι ωραία που όλα γίνονται πλέον. Και ναι, ο ουρανός είναι το μόνο όριο. Up, Ψηλά στον Ουρανό, ένα φιλμ που μας έκανε να γελάσουμε και να κλάψουμε, κι ας μην είμαστε (πια) παιδιά. 

Μόδα και Ομορφιά με προτάσεις και tips από τους ειδικούς του στυλ, Πάρτε ιδέες!

Με τον συμπαθητικό-αντπαθητικό γέρο που χάνει την αγαπημένη του σύζυγο και δεν φτάνουν ποτέ μαζί στον παράδεισο με τους καταρράχτες. Το ταξίδι θα είναι μοναχικό για τον Καρλ, χωρίς την Έλλι, περιπετειώδες, με θέα από ψηλά, και «όχημα» ένα σπίτι με χρωματιστά μπαλόνια. 

Κίτρινο, ροζ, γαλάζιο, καφέ, παστέλ αποχρώσεις. Στο εξωτερικό του σπιτιού που βρίσκεται στην Γιούτα. Τόσο μακριά... Για να μπορεί να ταξιδεύει ακόμη πιο μακριά.

Ακόμη και το εσωτερικό του, είναι πανομοιότυπο με αυτό της ταινίας. Με αληθινούς τοίχους, ίδια διακόσμηση, η ατμόσφαιρα δεν αλλάζει. Ούτε η διακόσμηση.

Το ζευγάρι των ιδιοκτητών δεν μοιάζει και τόσο συμπαθητικό. Με πινακίδες στον κήπο, αποθαρρύνουν τους περίεργους που θέλουν να πλησιάσουν για να βγάλουν φωτογραφίες. Λέγεται πως προσπάθησαν να αποκτήσουν παιδί αλλά δεν τα κατάφεραν και ακολουθούν την ζωή των εμπνευστών τους. Όταν η ζωή μιμείται την τέχνη και η τέχνη τη ζωή...

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr