Το χρώμα που θα πρωταγωνιστήσει το 2018 στη διακόσμηση

xromatologio
ΤΡΙΤΗ, 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Ακόμη δεν έχουμε καταλάβει ότι μπήκε το 2017, και οι άνθρωποι της διακόσμησης, των τάσεων, της αισθητικής, βιάζονται να ανακοινώσουν ποιο θα είναι το επικρατέστερο χρώμα για τα σπίτια που είναι της μόδας. Διάρκεια ζωής; Έξι μήνες, μπορεί κι έναν χρόνο. Μα έχουν τρελαθεί τελείως; της Σάντυς Τσαντάκη

Είναι το χρωματολόγιο της Pantone. To «παντονολόγιο», όπως το λέω εγώ, αν και φαντάζομαι δεν είμαι η μόνη. To μόνο σίγουρο είναι πως για το 2018, η ζωή μας θα είναι ακόμη πιο χρωματιστή.

Μόδα και Ομορφιά με προτάσεις και tips από τους ειδικούς του στυλ, Πάρτε ιδέες!

Ευτυχώς. Γιατί δεν θα το άντεχα να είναι μαύρη. Αλλά ούτε και άσπρη. Βαρετό. Τι θα λέγατε για δυναμικό φούξια; Για το κίτρινο των Μinions; Το καθένα μόνο του ή και τα δύο σε διαφορετικούς χώρους του σπιτιού; 

Αν για το 2017 το έντονο πράσινο είναι ο πρωταγωνιστής της χρονιάς, το 2018 η φύση θα είναι και πάλι σύμμαχος. Mε αποχρώσεις που συναντάμε καθημερινά και μας φτιάνουν τη διάθεση στη στιγμή. 

Όλα έγιναν στο International Home + Housewares Show πριν από λίγες ημέρες. Τι μάθαμε; Και τι θα υιοθετήσουμε αν το θελήσουμε; Οι μεταλλικές αποχρώσεις θεωρούνται κλασικές και όχι παρακινδυνευμένες.

Ταξιδεύουμε στην Ελλάδα και το εξωτερικό, γνωρίζουμε τον κόσμο και τις ομορφιές του! 

Τα ουδέτερα χρώματα έχουν την τιμητική τους. Οτιδήποτε ιριδίζει, φέρνει λάμψη μέσα κι έξω. Στους τοίχους και στα αντικείμενα. Περλέ και διάφανα. Ασημένια, λευκά, υπερφωτισμένα. 

Και θα πούμε τέλος στα παστέλ, που έτσι κι αλλιώς είναι γλυκανάλατα. Οι έντονες αποχρώσεις θα πάρουν τη μεγάλη τους εκδίκηση για το 2018. Μπλε με πορτοκαλί. Πρασινάδα, σαν ζαρζαβατικά. Έντονο κίτρινο. Διακριτικό κόκκινο. Έντονο τιρκουάζ και μοβ. Να ένας (ακόμη) λόγος για να χαμογελάμε πιο συχνά.

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr