Όταν η μόδα θυμάται τον George Michael

stella-mccartney-finale
ΔΕΥΤΕΡΑ, 03 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Καιρός ήταν. Μας αρέσει πολύ που η Stella McCartney αφιέρωσε την τελευταία της συλλογή καιεπίδειξη στον απόλυτο ποπ σταρ George Michael που έφυγε από τη ζωή ερμηνεύοντας με πάθος το Freedom. Χαρούμενη μόδα; Φόρος τιμής. Αφιέρωμα. Ρετροσπεκτίβα. Αυτή τη φορά με ρυθμό. της Σάντυς Τσαντάκη

Δεκάδες μοντέλα με τα χέρια στην καρδιά, σαν μίνι αγκαλιά, χαμηλά τακούνια ή αθλητικά, γεμάτα έκφραση, έτσι για αλλαγή, αποχαιρετούν με έναν συμβολικό τρόπο τον George Michael που μας λείπει ήδη πολύ.

Νέες αφίξεις στον χώρο της γεύσης, κριτικές εστιατορίων και όλα τα γαστρονομικά νέα

Η κόρη του Paul McCartney που έχει γνωρίσει από κοντά μύθους της μουσικής βιομηχανίας πρόσθεσε την δική της πινελιά σε ένα αντίο με χρώμα και μουσική.

Εικόνες που θα θέλαμε να βλέπουμε ξανά και ξανά, σαν ένα διαφορετικό βίντεο-κλιπ, σύγχρονο και νοσταλγικό μαζί, σίγουρα φτιαγμένο με αγάπη. Το βλέπεις και θέλεις να το ξαναδείς. Για να σου φτιάξει τη διάθεση.

Και να δεις ξαφνικά αναμνήσεις από τη δική σου ζωή, πρώτα πάρτι, χορούς, συναυλίες...  Είναι η στιγμή που ζωντανεύει η δεκαετία του 80, μαζί με το 90. 

Και κανείς δεν περίμενε πως μια επίδειξη μόδας στο Παρίσι από μια Αγγλίδα σχεδιάστρια για τον χειμώνα του 2018 θα κατέληγε ακριβώς έτσι. Γιατί η «παράσταση» ξεκίνησε με κλασικά σχέδια, τουίντ περιτύλιγμα, κοστούμια «δανεικά» από τη δεκαετία του 40, και πλεκτά που αγκαλιάζουν τον λαιμό.

Ταξιδεύουμε στην Ελλάδα και το εξωτερικό, γνωρίζουμε τον κόσμο και τις ομορφιές του! 

Και ξαφνικά, εκεί που όλοι νόμιζαν ότι επρόκειτο για μια συμβατική επίδειξη μόδας, τα μοντέλα άρχισαν να χορεύουν το Faith του George Michael, σε μια χορογραφία που δεν έμοιαζε στημένη, ούτε μελό. Όπως ακριβώς αξίζει σε έναν σταρ με ακτινοβολία που μοιάζει σα να μην έφυγε ποτέ. 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr