Από πότε η Reese Witherspoon αφηγείται ιστορίες ομορφιάς;

reese-witherspoon-portrait
ΔΕΥΤΕΡΑ, 03 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Δεν είναι η πιο όμορφη σταρ του Χόλιγουντ, είναι όμως γλυκιά και άμεση. Το κορίτσι της διπλανής πόρτας που μεγάλωσε, έγινε μαμά, δεν συστήνεται πια σαν ξανθιά στάρλετ. Η Reese Witherspoon τώρα αποκτά νέο ρόλο. Με συμβόλαιο διαρκείας. της Σάντυς Τσαντάκη

Ομολογώ ότι δεν ήξερα πως υπάρχει τέτοιος τίτλος. Ή τουλάχιστον μέχρι σήμερα. Storyteller-In-Chief. Ή αρχισυντάκτρια ιστοριών. Και μετά αναρωτιέσαι… Τι θα κάνει δηλαδή η Reese Witherspoon; Θα γράφει παραμύθια για παιδιά και θα τα αφηγείται; Ή μήπως αποφάσισε να γίνει συγγραφέας για μεγάλους;

Νέες αφίξεις στον χώρο της γεύσης, κριτικές εστιατορίων και όλα τα γαστρονομικά νέα

Η συνεργασία της έχει να κάνει με την Εlizabeth Arden, ιστορικό οίκο καλλυντικών. Δεν θα είναι (μόνο) το πρόσωπο της καμπάνιας, ούτε πρέσβειρα, ούτε καν εκπρόσωπος, αλλά μια σύγχρονη παραμυθού με αποστολή να ενώσει όλες τις γυναίκες μέσα από τη γλώσσα της ομορφιάς. 

Ή κάπως έτσι. Αυτό που δεν ξέρουμε ίσως για την Reese Witherspoon είναι πως εκτός από ηθοποιός, έχει δικές της εταιρίες παραγωγής (με την ονομασία Pacific Standard), μόδας και ψηφιακής επικοινωνίας (Hello Sunshine). 

Οπότε, ποιος θα είναι ο νέος ρόλος της Reese Witherspoon από δω και πέρα; Δεν θα εμφανίζεται μόνο στις διαφημίσεις αλλά θα διαμορφώνει και την αφήγηση για την ιστορία και την εξέλιξη της εταιρείας, με δική της στρατηγική, εκμεταλλευόμενη και τους 10 εκ. ακόλουθους της στο Instagram.

Βραβευμένη με Όσκαρ, η Reese Witherspoon ξέρει να ελέγχει την εικόνα της και όταν χρειάζεται να την τσαλακώνει. Είναι αυθεντική, υποστηρίζει τις γυναίκες και θέλει να εξελίξει την φιλοσοφία της Elizabeth Arden. Legally Blonde. Νέα έκδοση. Με ονοματεπώνυμο αυτή τη φορά. 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr