Πέντε τρόποι για να φοράμε (σωστά) διχτυωτό καλσόν

dixtuoto-kalson
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Ανδεν το έχετε προσέξει ακόμη, η επικρατέστερη τάση για την άνοιξη του 2017, τουλάχιστον για τα άκρα, είναι οι διχτυωτές κάλτσες και το διχτυωτό καλσόν, όπως διαγράφονται μέσα από σκισμένα τζιν και φορέματα. Μήπως υπάρχουν και εναλλακτικές; της Σάντυς Τσαντάκη

Mίνι, μαύρα, διχτυωτά καλτσάκια φορεμένα με ψηλοτάκουνες γόβες ή ακόμη καλύτερα mules με παντελόνι για να αποκαλύπτουμε φτέρνες και αστραγάλους.

Με τζιν και γοβάκια με χαμηλό τακούνι, τόσο που να φαίνονται διακριτικά, χωρίς τίποτα να προδίδει ποια είναι η πρόθεση. Επιστροφή στη δεκαετία του 50 με κάτι από 80.

Είδαμε δίχτυ ξανά και ξανά στις επιδείξεις Saint Laurent και Moschino αλλά κανείς δεν περίμενε τόσο γρήγορη αναμετάδοση. Πώς το φορούν η Rihanna και η Kylie Jenner; Διχτυωτό καλσόν με τζιν και κοντό τοπ για να φαίνεται το πάνω μέρος του καλσόν σαν έξτρα λεπτομέρεια. 

Τα διχτυωτά καλσόν φοριούνται υπέροχα και με φορέματα, όχι μαύρα αλλά εμπριμέ, για μια έξτρα, πανκ διάθεση. Καρό; Ακόμη καλύτερα. Και αρβύλες ή μποτάκια αυτή τη φορά. 

Έχετε δοκιμάσει διχτυωτές κάλτσες στο χρώμα του δέρματος ή σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, όχι μαύρες; Κόκκινες; Aυτό ας το αφήσουμε καλύτερα για την πασαρέλα. Δοκιμάστε το διχτυωτό σας καλσόν με κάλτσες αθλητικές και αθλητικά παπούτσια για την υπέρβαση. Το καλύτερο όλων; Kαι να σκιστεί λίγο, κανείς δεν θα σας παρεξηγήσει. Δεν θα φανεί καν. 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr