Πωλείται το σπίτι του Real Wolf of Wall Street

wolf-of-wall-street-house
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Έχουμε δει την ταινία με τον Leonardo DiCaprio. Κι έχουμε μάθει για τη ζωή του Jordan Belfort. Και τώρα που πωλείται το σπίτι του μήπως είναι η κατάλληλη στιγμή έστω για μια εικονική ξενάγηση; της Σάντυς Τσαντάκη

Yπάρχει κανείς που (δεν) θέλει να ζήσει σαν τον Jordan Belfort; Σίγουρα οι υποψήφιοι είναι πολλοί. Αλλά ποιος μπορεί στα αλήθεια να ζήσει και να συντηρήσει τον μύθο; Μια ζωή που έγινε ταινία; 

Η έπαυλη βρίσκεται στο Long Island και πωλείται για 3.4 εκατομμύρια δολάρια. Ξεπερνά τα 8.000 τ.μ. και έχει πέντε υπνοδωμάτια (η μάστερ κρεβατοκάμαρα έχει και τζάκι), κουζίνα με υπογραφή, (διπλό φούρνο και δύο πλυντήρια πιάτων για κάποιον λόγο), κι ένα πελώριο σαλόνι. Γυμναστήριο και δύο πισίνες, η μία εσωτερική. 

Η περιοχή, γνωστή και σαν η Χρυσή Ακτή, αποτέλεσε έμπνευση και για τον Μεγάλο Γκάτσμπι. Οπότε η ιστορία, η ίντριγκα, η ανατροπή, είναι όλα στο σενάριο.

Τα πατώματα είναι ασπρόμαυρα. Οι σκάλες προσφέρονται για εντυπωσιακές εισόδους, τα παράθυρα αποκαλύπτουν φως και πράσινο. Στις φωτογραφίες βλέπουμε λευκούς καναπέδες με βελούδινες μαξιλάρες και ριχτάρια, ταπετσαρίες στους τοίχους με ασορτί κουρτίνες, κρυστάλλινους πολυέλαιους.

Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο, δηλαδή. Το αμερικάνικο όνειρο στη συσκευασία του ενός. Υπάρχει και αίθριο με μπιλιάρδο και δικό του μπαρ για να φωνάζετε τους φίλους σας. Χωρίς τις κάμερες. 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr