Ετοιμαστείτε να δείτε (ή να αποκτήσετε) φρύδια σαν πούπουλα

xrusa-frudia-dior
ΤΡΙΤΗ, 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Θα το δούμε κι αυτό. Και θα μάθουμε να το κάνουμε. Με φρύδια-έργα τέχνης στο πρόσωπό μας που θυμίζουν αληθινά φτερά και πούπουλα, το Instagram έχει χωριστεί στα δύο. Με υπέρ και κατά. Εσείς τι θα ψηφίσετε; της Σάντυς Τσαντάκη

Mέχρι σήμερα έχουμε δει στην πασαρέλα, σε φωτογραφίες, στην καθημερινότητα μας, φρύδια-τατουάζ. Φρύδια βαμμένα ή πυκνά. Φρύδια βγαλμένα και ζωγραφισμένα με μολύβι. Ακόμη και με γκλίτερ, για έξτρα λάμψη, ασημένια ή χρυσά.

Η ιδέα αυτή τη φορά ξεκίνησε από τη Φινλανδία. Κι εκεί που όλα στον κόσμο μοιάζουν να κρέμονται από μια λεπτή κλωστή, εμείς ασχολούμαστε με τα …φρύδια μας. Είναι κι αυτή μια άποψη.

Δεν πειράζει. Ευτυχώς που υπάρχει η ομορφιά και η μόδα για να μπορούμε να ονειρευόμαστε. Και να ξεφεύγουμε. Για τις ενδιαφερόμενες το hashtag είναι #featherbrow και μια …δοκιμή θα σας πείσει. Όχι ότι είναι τόσο εύκολο.

Φανταστείτε ότι για να πετύχετε αυτό το αποτέλεσμα πρέπει να κάνετε…χωρίστρα στη μέση στα φρύδια σας, με ειδική κόλλα. Το στιλ ολοκληρώνεται με καλοσχηματισμένα φρύδια και μπλε μάσκαρα για την ανατροπή. Με ανοιχτόχρωμη σκιά, κοραλί ή πορτοκαλί. 

Τα σχόλια είναι χιλιάδες και τα νεαρά κορίτσια κυρίως που καλούνται να υιοθετήσουν το συγκεκριμένο ύφος μοιάζουν διχασμένα. Ένα στιλ που είχε ήδη λανσαριστεί από τον οίκο Dior πριν από τρία χρόνια, φτάνει στον δρόμο. Για καλό; Οι μακιγιέρ μας θέλουν στα …πούπουλα. Να πούμε όχι; 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr