Επτά εύκολες τάσεις για το σπίτι σύμφωνα με το Pinterest

diakosmisi-spiti4
ΠΕΜΠΤΗ, 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Δεν έχουμε όλοι τον χρόνο, ίσως και τη διάθεση, να περνάμε όλη μας τη μέρα στο Ίντερνετ, αναζητώντας ιδέες για την ανανέωση του σπιτιού μας. Γι’αυτό και εκτιμάμε πολύ την ιδέα της έκθεσης των δημοφιλέστερων τάσεων από τον παράδεισο της εικόνας, χωρίς περιττά σχόλια, το Pinterest. της Σάντυς Τσαντάκη

1. Χωρίς ντουλάπα. Αν δεν υπάρχει αρκετός αποθηκευτικός χώρος στο σπίτι, μπορείτε πάντα να στήσετε τη δική σας αυτοσχέδια ντουλάπα. Μια ράγα και ένα ράφι από πάνω, θα δώσει στιλ στο σπίτι σας, χωρίς έξτρα έξοδα. 

2. Οργάνωση τώρα. Αν θέλετε να αφιερώσετε μια μέρα στην κουζίνα σας, θα βγείτε σίγουρα κερδισμένοι. Αγοράστε ισομεγέθη κουτιά, βάζα ή δίσκους για να βάλετε όλα τα απαραίτητα, με τις ανάλογες ονομασίες. 

3. Δώστε χρώμα στην είσοδο. Το χολ του σπιτιού μας είναι το πρώτο πράγμα που συναντάμε μόλις ανοίγουμε την πόρτα. Μια φλόραλ ταπετσαρία ή ένας καθρέφτης θα αλλάξουν αμέσως τη διάθεση μας. Όταν μπαίνουμε και όταν βγαίνουμε. 

4. Στρογγυλοί καθρέφτες. Τους έχετε δοκιμάσει; Ειδικά στο μπάνιο, μπορούν να κάνουν θαύματα. Και να αλλάξουν με μια μόνο κίνηση, έναν αγαπημένο χώρο του σπιτιού. 

5. Φυτά στο μπάνιο. Θέλετε να μετατρέψετε το μπάνιο σε …spa; Κρεμάστε ένα ή δύο φυτά και δείτε τη διαφορά. Μην το παρακάνετε μόνο και γίνει …θερμοκήπιο. 

6. Παίξτε με αξεσουάρ σαν ντεκόρ. Έχετε συλλογή με καπέλα; Ή ομπρέλες; Ή ακόμη καλύτερα τσάντες; Διαλέξτε τις πέντε καλύτερες και εκθέστε τις τοπ της συλλογής σας στον τοίχο. Μια γκαλερί γεννιέται. 

7. Το μπαούλο κρύβει τον θησαυρό. Αν θέλετε να προσθέσετε κάτι κλασικό στην κρεβατοκάμαρα, ένα ρετρό μπαούλο θα γίνει το ιδανικό σημείο για να κρύψετε μυστικά. Ή στην χειρότερη, σεντόνια. 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr