To δημοφιλέστερο κραγιόν για τις νύφες του σήμερα

berry-trend
ΔΕΥΤΕΡΑ, 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Ευτυχώς που υπάρχει και το Pinterest. Για να σκανάρουμε τις τάσεις, να βλέπουμε τις προτάσεις των κοριτσιών και να καταλήγουμε στην διάθεση που κυριαρχεί. Η νύφη το...έσκασε, ευτυχώς με το σωστό μακιγιάζ αυτή τη φορά. της Σάντυς Τσαντάκη

Αν ετοιμάζεις τον γάμο σου και θέλεις όλα να είναι τέλεια, κάνεις την απόλυτη έρευνα. Και δεν περιμένεις από τους άλλους (μόνο) να σου πουν τι σου πηγαίνει. Ξέρεις κι εσύ για τον εαυτό σου. Και το συνδιάζεις με το στιλ της εποχής για να είσαι η απόλυτη πρωταγωνίστρια. Την ημέρα του γάμου σου και μετά, στις φωτογραφίες που μένουν.

Οπότε δεν αυτοσχεδιάζεις. Ξέρεις από που να ξεκινήσεις. Ρομαντικό ή γκόθικ το νυφικό, σε στιλ τούρτα σαν τη Σταχτοπούτα ή μίνιμαλ, το μακιγιάζ και το χτένισμα μπορούν να αυτονομηθούν. Και να είναι πιο έντονα ή πιο ήπια. 

Το κόκκινο κραγιόν φαίνεται ότι δεν είναι το αγαπημένο για τις νύφες του 2017. Ούτε όμως και το άχρωμο στόμα. Φανταστείτε μια ακόμη πιο σκούρα απόχρωση από το κόκκινο, μοβ, μπορντό, αυτό που λέμε σκοτωμένο μοβ. Ένα στιλ μακιγιάζ που δύσκολα θα φανταζόμασταν ότι θα επέλεγε μια νύφη που είθισται να είναι πιο ρομαντική με μπούκλες και ασημόσκονη, κατευθείαν από την άμαξα του παραμυθιού. 

Σύμφωνα με το Pinterest όμως, έμφαση δίνεται πλέον στα χείλη και λιγότερο στα μάτια. Αν εκεί οι νύφες προτιμούν απαλές, ροζ, νεορομαντικές σκιές, στο στόμα τους θέλουν να έχουν έναν ακόμη λόγο να χαμογελούν. 

Χείλη στο χρώμα του βατόμουρου. Για την τέλεια αντίθεση με το λευκό φόρεμα στην εκκλησία. Και μετά. Στο πάρτι. Και το πρώτο φιλί. Και όλα τα επόμενα. Κορίτσια για φίλημα...

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr