Όταν η Lauren Hutton ποζάρει με εσώρουχα...

lauren-hutton-ck
ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Aυτή κι αν είναι ωραία είδηση. Να διαβάζουμε ότι το νέο μοντέλο για εσώρουχα στην καμπάνια Αμερικανού σχεδιαστή είναι η Lauren Hutton. Εκθαμβωτική και υπέροχη στα 73 της χρόνια. Tελικά, υπάρχει ελπίδα. της Σάντυς Τσαντάκη

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία μοιάζει σχεδόν άβαφη. Υπέροχο βλέμμα, όμορφα χτενισμένα μαλλιά, σα να σηκώθηκε μόλις από το κρεβάτι, χωρίς κοσμήματα, με ένα πουκάμισο ανοιχτό σαν πιτζάμα και το σουτιέν που διαφημίζει. 

Τίποτα χυδαίο, τίποτα προκλητικό. Ποια γυναίκα δεν θέλει να ταυτιστεί με ακριβώς αυτή την εικόνα; Ο Calvin Klein στέλνει το δικό του μήνυμα. Η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός. 

Τα μοντέλα στην πασαρέλα του Αμερικανού σχεδιαστή αλλά και στις διαφημιστικές του καμπάνιες κινούνται ηλικιακά από 18 μέχρι 73 χρονών. 

Έχει σημασία πως ο οίκος έχει αλλάξει λογότυπο και έχει ανανεωθεί, με τον Raf Simons στον ρόλο του καλλιτεχνικού διευθυντή, αναζητώντας προφανώς νέο κοινό, -όχι ηλικιακά-, και δεν μπορούμε όλες μας να ταυτιστούμε με την Brooke Shields τότε, ή την Gigi Hadid σήμερα.

Η σκηνοθέτης της διαφήμισης για το καλοκαίρι του 2017 και τα εσώρουχα Calvin Klein είναι η Sofia Coppola, η οποία, είναι γνωστή για την αισθητική της και την υπερφωτισμένη ματιά της. 

Και το απόλυτο μοντέλο, του χθες, αλλά και του σήμερα, η Lauren Hutton, είναι η απόλυτη σταρ της ταινίας, ανάμεσα σε νεότερα μοντέλα, ηθοποιούς όπως είναι η Kirsten Dunst και ανερχόμενα μοντέλα όπως η Maya Thurman-Hawke, κόρη της Uma Thurman και του Ethan Hawke. Αν αγοράσουμε εσώρουχα CK μπορούμε να ποζάρουμε κι εμείς; Έστω στα γενέθλια μας; 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com

www.thesandytimes.gr

www.sandytimes.gr