Απόδραση στη Σικελία με το κρασί πρωταγωνιστή

sikelia-ampelones
ΔΕΥΤΕΡΑ, 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Η οινική απόδραση στη Σικελία που θα πραγματοποιήσει η Genius In Gastronomy στο τέλος του Οκτώβρη πλησιάζει και, επειδή υπάρχει πια περιορισμένος αριθμός θέσεων, σπεύσατε να δηλώσετε συμμετοχή!

Είτε είστε λάτρεις του κρασιού ή και των ταξιδιών, αυτή η απόδραση θα σας μαγέψει, μεταφέροντάς σας στη Σικελία, στην περιοχή της Αίτνας, σε ένα οινικό ταξίδι που θα σας μείνει αξέχαστο και θα… γαργαλήσει τον ουρανίσκο σας.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου: Άφιξη στην Κατάνια, check in στο ξενοδοχείο Agriturismo Galea, γευσιγνωσία κρασιών της Σικελίας και της περιοχής της Αίτνας, δείπνο.

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου: Master Class στην Etna Wine School με ιστορική περιήγηση οινοποιείων και γευσιγνωσία, μεσημεριανό γεύμα, περιήγηση ιστορικού αμπελώνα Palmento – γευσιγνωσία κρασιών, επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο.

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου: Περιήγηση αμπελώνα και οινοποιείου, μεσημεριανό γεύμα και γευσιγνωσία κρασιών στο «ποτάμι» της λάβας του 1981, περιήγηση αμπελώνα και οινοποιείου – γευσιγνωσία κρασιών, επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο.

Σάββατο 31 Οκτωβρίου: Ημέρα ξεκούρασης στο ξενοδοχείο, προαιρετικό ταξίδι στην Αίτνα (παρέχεται μεταφορά, απαιτείται προκράτηση, μεσημεριανό και λοιπά έξοδα βαρύνουν τους συμμετέχοντες), περιήγηση αμπελώνα, δείπνο.

Κυριακή 1 Νοεμβρίου: Μεταφορά στο αεροδρόμιο της Κατάνια.

Αμπελώνες – οινοποιεία: Barone di Villagrangde, Benanti, Terrazze dell'Etna

Μην το σκέφτεστε άλλο! Κρατήστε μια από τις λιγοστές θέσεις που έχουν απομείνει και οργανωθείτε για το πιο διαφορετικό και απολαυστικό 4ήμερο της ζωής σας, εκμεταλλευόμενοι την αργία της 28ης Οκτωβρίου. 

Πληροφορίες: Genius in Gastronomy, Καστελλίου 17, Γαλάτσι, Αθήνα, κρατήσεις στα τηλέφωνα 2121006520 (13.00 – 20.00), 6947709991 (13.00 – 20.00), 6942 958847 και στα e-mail: [email protected], [email protected]