AUTHORS

Χριστίνα Χρυσανθοπούλου
Αρχισυντάκτρια
Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε παιδαγωγικά και δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Λονδίνο. Θεωρεί το γράψιμο τρόπο ζωής, το ίδιο και το διάβασμα, τον κινηματογράφο και τα ταξίδια. Έχει εκδώσει διηγήματα και το μυθιστόρημα «Ζοή με Όμικρον».

Τζούλια Τασώνη
Γεύση-Ταξίδι-Διατροφή
Μπορεί μικρή να ήθελε να γίνει ηθοποιός, χορεύτρια και μετά τραγουδίστρια και μουσικός, αλλά δεν είχε καταλάβει πως ό,τι κι αν έκανε στη ζωή της, το κατέγραφε πάντα σε ένα μικρό σημειωματάριο, γεμάτο εμπειρίες. Τελικά ούτε στο σανίδι ανέβηκε, ούτε μικρόφωνα έπιασε, άλλα πέρασε από τη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών κι έπειτα κράτησε γερά μια πένα και συνεχίζει να καταγράφει εμπειρίες και γνώσεις, από γαστρονομία μέχρι ταξίδια και από διατροφή μέχρι μουσική. Μόνο που τώρα δεν τις κρατάει για τον εαυτό της.

Χριστίνα Φαραζή
Θέατρο
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από μικρή ήθελε να γίνει δημοσιογράφος. Αθλητικογράφος, λόγω της αγάπης της για τον Παναθηναϊκό. Τελικά, δεν την κέρδισε η εξέδρα, αλλά η μεγάλη οθόνη και η θεατρική σκηνή. Σπούδασε στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών και ξεκίνησε να δουλεύει ως πολιτιστική συντάκτρια από τον Ελεύθερο Τύπο. Αγαπάει το σινεμά που μιλάει με εικόνες, το θέατρο που προβληματίζει την καρδιά και τις γάτες.

Γιάννης Πελεγρίνης
Μουσική-Σινεμά
Μπορεί να γεννήθηκε σε μια γειτονιά της Αθήνας, αλλά μεγάλωσε μέσα από τα κόμικς, τις ταινίες και την μουσική και μικρός ονειρευόταν μια μέρα να κατακτήσει το φεγγάρι. Τελικά όμως σπούδασε δέκα χρόνια στην Αγγλία και γύρισε με πτυχία στα νομικά, την επικοινωνία και τις υποκουλτούρες. Όταν δεν ξοδεύει τις ώρες του σε δισκάδικα, συναυλίες και σινεμά, ενημερώνεται για τις τελευταίες εξελίξεις στα προγράμματα εξερεύνησης του διαστήματος.

Γιάννα Βαρδαλαχάκη
Σινεμά-Θέατρο
Γέννημα θρέμμα Κρητικιά (και με το ανάλογο αξάν), ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει Μάρκετινγκ κι Επικοινωνία στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο. Εκεί ένας καλός καθηγητής της είπε πως για να γίνει καλή στον κλάδο πρέπει να έχει επαφή με την τέχνη. Και τον άκουσε... τόσο που στην πορεία αποφάσισε να κάνει μεταπτυχιακό στις Πολιτισμικές Σπουδές του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ. Εκεί αγάπησε το weird σινεμά ενώ κατάλαβε πως το θέατρο πρέπει πρώτα από όλα να το νιώθεις.

Χρήστος Λώλος
Παραγωγή Video
Σπούδασε μοντάζ και φωτογραφία στην Αθήνα. Έχει μοντάρει ταινίες μικρού μήκους και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την λήψη video. Μέσω της οπτικοακουστικής πλατφόρμας του Project210 έχει κινηματογραφήσει πολλούς καλλιτέχνες όπως Λίνα Νικολακοπούλου, Φοίβο Δεληβοριά, Ελένη Τσαλιγοπούλου κ.α. Ασχολείται επίσης με την κάλυψη συναυλιών και πολιτιστικών δρώμενων (Νύχτες Πρεμιέρας, Μικρό Παρίσι των Αθηνών κ,α) καθώς και την επιμέλεια παραγωγής των video της ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ.

Μαρκέλλα Κουτσομιχάλη
Μουσική-Σινεμά
Γεννημένη στην Αθήνα, από μικρή είχε μεγάλη αγάπη για την τέχνη της μουσικής, του χορού και του κινηματογράφου. Με σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και το ΠΑΠΕΙ, έμαθε αγγλικά και ισπανικά, σπούδασε πιάνο στο Ωδείο Γλυφάδας και αποφάσισε να ζήσει το όνειρο του χορού, που την ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο, γνωρίζοντας άλλους πολιτισμούς. Έζησε για λίγο καιρό στο Μιλάνο και γύρισε γεμάτη εμπειρίες και όρεξη να κάνει ότι την εκφράζει περισσότερο. Απολαμβάνει να γράφει για τη μουσική και τον κινηματογράφο γιατί θεωρεί ότι μπορεί να αποτελέσουν κινητήρια δύναμη για τη ζωή.

COMPANY

Ιδιοκτησία: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Νομική Μορφή: Υποκατάστημα Αλλοδαπής
Διεύθυνση: Ακτή Κονδύλη 10, Πειραιάς ΤΚ 18545
ΑΦΜ: 996975246
ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ
Αριθμός ΓΕΜΗ: 159656107001

Δικαιούχος του domain name: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Διαχειριστής Ιστοσελίδας: Γιώργος Κοπανάκης