AUTHORS

Χριστίνα Χρυσανθοπούλου
Διευθύντρια Σύνταξης
Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε παιδαγωγικά και δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Λονδίνο. Θεωρεί το γράψιμο τρόπο ζωής, το ίδιο και το διάβασμα, τον κινηματογράφο και τα ταξίδια. Έχει εκδώσει διηγήματα και το μυθιστόρημα «Ζοή με Όμικρον».

Τζούλια Τασώνη
Συντάκτρια
Μπορεί μικρή να ήθελε να γίνει ηθοποιός, χορεύτρια και μετά τραγουδίστρια και μουσικός, αλλά δεν είχε καταλάβει πως ό,τι κι αν έκανε στη ζωή της, το κατέγραφε πάντα σε ένα μικρό σημειωματάριο, γεμάτο εμπειρίες. Τελικά ούτε στο σανίδι ανέβηκε, ούτε μικρόφωνα έπιασε, άλλα πέρασε από τη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών κι έπειτα κράτησε γερά μια πένα και συνεχίζει να καταγράφει εμπειρίες και γνώσεις, από γαστρονομία μέχρι ταξίδια και από διατροφή μέχρι μουσική. Μόνο που τώρα δεν τις κρατάει για τον εαυτό της.

Γιάννα Βαρδαλαχάκη
Συντάκτρια
Γέννημα θρέμμα Κρητικιά (και με το ανάλογο αξάν), ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει Μάρκετινγκ κι Επικοινωνία στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο. Εκεί ένας καλός καθηγητής της είπε πως για να γίνει καλή στον κλάδο πρέπει να έχει επαφή με την τέχνη. Και τον άκουσε... τόσο που στην πορεία αποφάσισε να κάνει μεταπτυχιακό στις Πολιτισμικές Σπουδές του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ. Εκεί αγάπησε το weird σινεμά ενώ κατάλαβε πως το θέατρο πρέπει πρώτα από όλα να το νιώθεις.

COMPANY

Επωνυμία επιχείρησης: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Νομική Μορφή: Υποκατάστημα Αλλοδαπής
Έδρα: Ακτή Κονδύλη 10, Πειραιάς ΤΚ 18545
ΑΦΜ: 996975246
ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ
Αριθμός ΓΕΜΗ: 159656107001

Ιδιοκτήτης - Δικαιούχος του domain name: ZOFRANK HOLDINGS CO LIMITED - NAFTEMPORIKI
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Αντώνης Παυλάκης
Διευθυντής site: Μιχάλης Ψύλος
Διαχειριστής Ιστοσελίδας: Γιώργος Κοπανάκης

Συμμόρφωση με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334

Η εταιρεία «Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ» ως δικαιούχος του ιστοτόπου «clickatlife.gr» (εφεξής «clickatlife.gr»), δηλώνει ότι είναι συμμορφωμένη με την Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής, της 1ης Μαρτίου 2018, σχετικά με μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο και ότι λαμβάνει μέτρα για την αφαίρεση και διαγραφή κάθε μορφής παράνομου περιεχομένου για την άρση κάθε ενδεχόμενης δυσμενούς συνέπειας για τους χρήστες. Παράνομο περιεχόμενο, κατά την έννοια της Σύστασης θεωρείται κάθε πληροφορία που δεν συνάδει με το ενωσιακό δίκαιο ή το δίκαιο του ενδιαφερόμενου κράτους μέλους. Το «clickatlife.gr» σεβόμενο την ελευθερία της έκφρασης και πληροφόρησης σε συνδυασμό με τη νομοθεσία για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τον ανταγωνισμό και το ηλεκτρονικό εμπόριο, λαμβάνει αποτελεσματικά και κατάλληλα μέτρα προκειμένου αφενός μεν να προληφθεί η υποβολή κακόπιστων αναγγελιών και άλλων μορφών καταχρηστικής συμπεριφοράς, αφετέρου δε να διασφαλίσει την αποτελεσματική αφαίρεση παράνομου περιεχομένου. Το «clickatlife.gr» κατά την τήρηση της Σύστασης και τηρώντας την αρχή της αναλογικότητας έχει το δικαίωμα να αρνείται δημοσιεύσεις που κρίνει ότι αποτελούν παράνομο περιεχόμενο ή και να διαγράφει αντίστοιχο περιεχόμενο χωρίς να ενημερώνει τους χρήστες ή να λαμβάνει την άδειά τους στο πλαίσιο των προνοητικών μέτρων για την αντιμετώπιση του παράνομου διαδικτυακού περιεχομένου που εκτίθενται στη Σύσταση.