Τα νέα Easy Bake Pancake ήρθαν για να σας ενθουσιάσουν

muloi-agiou-georgiou
ΔΕΥΤΕΡΑ, 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Η νέα λαχταριστή πρόταση από τους Μύλους Αγίου Γεωργίου που συμπληρώνει τη σειρά των έτοιμων μειγμάτων «Easy Bake».

Οι Μύλοι Αγίου Γεωργίου, μέλος της εταιρείας Μύλοι Λούλη, εμπλουτίζουν την πρωτοποριακή σειρά προϊόντων Easy Bake, με το νέο μείγμα για Pancakes, που με βάση το αλεύρι, λίγο νερό και πολύ φαντασία, δίνει σε όλους τη χαρά να δημιουργούν λαχταριστά pancakes στο σπίτι τους!

Η επιτυχημένη σειρά έτοιμων μειγμάτων Easy Bake που αριθμεί ήδη 16 προϊόντα, διευρύνει την γκάμα της δημιουργώντας ένα ακόμη έτοιμο μείγμα για μοναδικά pancakes, διευκολύνοντας τη σύγχρονη νοικοκυρά στην κουζίνα και στην καθημερινότητά της. Με 3 απλά βήματα, 2 μόνο υλικά και ελάχιστο χρόνο παρασκευής, μπορούν όλοι να δημιουργήσουν εύκολα και γρήγορα για την οικογένεια και τους φίλους τους τα πιο νόστιμα, φρεσκοψημένα pancakes. Το νέο έτοιμο μείγμα Easy Bake για Pancakes διατίθεται σε μοντέρνα και minimal συσκευασία και θα σας κάνει να εκπλαγείτε με την ευκολία παρασκευής αλλά και την νοστιμιά του!

Οι Μύλοι Αγίου Γεωργίου, ακολουθώντας τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις και δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και την ανάπτυξη νέων προϊόντων, διατηρούν την υπόσχεσή τους να προσφέρουν μια πλήρη γκάμα έτοιμων μειγμάτων για σπιτικές αλμυρές και γλυκές δημιουργίες.

Επισκεφτείτε το site για να γνωρίσετε τα Easy Bake Pancakes!

Αναζητήστε την πλούσια γκάμα των έτοιμων μειγμάτων Easy Bake σε όλες τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ.

Λίγα λόγια για την Μύλοι Λούλη

Η εταιρία Μύλοι Λούλη που μετρά 2 αιώνες διαρκούς παρουσίας στην εγχώρια αγορά, κατέχει την 1η θέση στην ελληνική αλευροβιομηχανία σε αλέσεις, πωλήσεις και τεχνολογία. Διαθέτοντας τρεις υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής στη Σούρπη, στο Κερατσίνι και στη Θήβα, έχει ταυτιστεί στη συνείδηση των συνεργατών, των προμηθευτών και των πελατών της με την παροχή άριστης ποιότητας προϊόντων, την άριστη εξυπηρέτηση και την δημιουργία αξίας για το κοινωνικό σύνολο. Ξεκινώντας από ένα μικρό μύλο στην Ήπειρο πριν από 236 χρόνια οι Μύλοι Λούλη παράγουν 154 διαφορετικούς τύπους αλεύρων και σιμιγδαλιών με ονομασία Μύλοι Λούλη και Μύλοι Αγίου Γεωργίου και δεσμεύονται πως το καλό αλεύρι θέλει αγάπη και μεράκι. Με ένα ευρύ δίκτυο διανομής πανελλαδικά εξυπηρετεί  τους πελάτες της από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη. Η εταιρεία απασχολεί 262 εργαζόμενους, επενδύει διαρκώς σε νέα τεχνολογικά μέσα που θα αναβαθμίσουν τα εργοστάσιά της συμβάλλοντας δυναμικά στην εθνική οικονομία. Η Εταιρεία ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε. είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών με τον διακριτικό τίτλο "ΛΟΥΛΗ".