Ο Λουμίδης Παπαγάλος συμμετείχε στο 3ο Athens Coffee Festival

1
ΤΕΤΑΡΤΗ, 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Ο γνωστός σε όλους ελληνικός καφές Λουμίδης Παπαγάλος συμμετείχε για ακόμα μια χρονιά στο Athens Coffee Festival που πραγματοποιήθηκε από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις 2 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.

Το ελληνικό φεστιβάλ καφέ αποτελεί μια σημαντική γιορτή τόσο για τους επαγγελματίες του χώρου, τους home baristi όσο και για το ευρύ κοινό και τους λάτρεις του καφέ. Το Athens Coffee Festival φιλοξένησε και φέτος αρκετούς επισκέπτες που είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν πολλές και υπέροχες γεύσεις με βάση τον καφέ.

Ο Λουμίδης Παπαγάλος έκανε ξεχωριστή την παρουσία του στο φεστιβάλ, σερβίροντας τους επισκέπτες μέσα από την περίφημη αντίκα του! Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τις συνταγές Λουμίδης Παπαγάλος Πολίτικος με κανέλα και ατεροειδή γλυκάνισο και Λουμίδης Παπαγάλος Άρωμα Ρόδου με ροδόνερο και δοκίμασαν την κρύα εκδοχή του ελληνικού καφέ Λουμίδης Παπαγάλος Frio γιατί «έκαστος στο είδος του…τώρα και με πάγο».

Παράλληλα, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θύμιζε μοντέρνο καφενείο με αυλή, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες από photo booth με vintage διάθεση.

Ο Λουμίδης Παπαγάλος αποτελεί παράδοση στην ιστορία του ελληνικού καφέ και η παρουσία του στο Athens Coffee Festival ήταν μια ωραία συγκυρία για τους επισκέπτες και τους λάτρεις του καφέ, που γνώρισαν τις μοναδικές γεύσεις και μυρωδιές του.