Ευημερώ τον Νοέμβριο... τα βιωματικά σεμινάρια της Όμορφης Ζωής

1
ΤΡΙΤΗ, 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Η διοργάνωση Ευημερώ έκανε την πρεμιέρα της τον Σεπτέμβριο με μεγάλη επιτυχία και συνεχίζει να τροφοδοτεί το κοινό με καινούργια ερεθίσματα και γνώσεις. Ο Νοέμβριος μας φέρνει σιγά-σιγά στο χειμώνα. Είναι καιρός να μπούμε με καλή διάθεση στους πιο κρύους και απαιτητικούς μήνες της χρονιάς, βάζοντας στο πρόγραμμα, την φροντίδα και την ανάπτυξη του εαυτού μας. Ας πάρουμε αυτή την ευθύνη στα χέρια μας και ας κάνουμε πράγματα εμείς για εμάς.

Η Όμορφη Ζωή κορυφαία ιστοσελίδα στον χώρο της ευζωίας, ενδιαφέρεται να μας φροντίζει και να μας ενδυναμώνει. Ενισχύει τη θετική μας σκέψη και μας θέλει πάντα υγιείς ήρεμους, λαμπερούς. Οργανώνει τα σεμινάρια του Ευημερώ μαζί με προσεκτικά επιλεγμένους συνεργάτες της, σε προσιτό κόστος ώστε να είναι διαθέσιμα  σε όλους.

Το Ευημερώ του Νοεμβρίου περιλαμβάνει ενδιαφέροντα σεμινάρια που απευθύνονται σε όσους θέλουν να φροντίσουν το σώμα τους, να βελτιώσουν την εμφάνιση και την υγεία τους, τις σχέσεις τους με τους άλλους, την επικοινωνία στις διαπροσωπικές τους σχέσεις και την ανάπτυξη της συναισθηματικής νοημοσύνης των παιδιών τους.

1 Νοεμβρίου | Pranic Sports Therapy – MCKS Pranic Healing | Chiara Perfetti & Γιώργος Σταμούλης

Ένα πρωτοποριακό σεμινάριο που φέρνει την ενεργειακή θεραπεία του Pranic Healing στον κόσμο του αθλητισμού. Απευθύνεται σε ανθρώπους που γυμνάζονται και θέλουν να αυξήσουν την ζωτική τους ενέργεια αποφεύγοντας συγχρόνως τους τραυματισμούς. Βελτιώνει απόδοση και αντοχή και δίνει τεχνικές αυτοθεραπείας. Προσφέρει μείωση πόνου, βελτιωμένη κινητικότητα, συγκέντρωση, αυτοπεποίθηση.

7, 10 , 11 Νοεμβρίου |  Μάθε τη Σωστή Συναισθηματική Έκφραση | Αργύρης Σ. Μάρδας

Όλα τα προσωπικά μας προβλήματα προέρχονται από την λανθασμένη επικοινωνία. Γνωρίστε πώς να εκφράζετε σωστά τα συναισθήματά σας, απελευθερώνοντας την αρνητικότητα της κάθε εμπειρίας την ώρα που τη ζείτε. Ένα συναρπαστικό ταξίδι αυτογνωσίας, προσωπικής εξέλιξης και θεραπείας, γεμάτο πρακτικά εργαλεία, ευχάριστες εκπλήξεις και μεγάλες αλήθειες.

8 Νοεμβρίου | Η Ψυχολογία της Διατροφής | Mind Body Nutrition | Στράτος Λάσπας

Μάθετε πώς οι σκέψεις, οι πεποιθήσεις και τα συναισθήματά επηρεάζουν τη θρεπτική αξία της τροφής. Η Ψυχολογία της Διατροφής απευθύνεται σε όλους μας και στο σεμινάριο αυτό μαθαίνουμε να συνδυάζουμε στοιχεία, τεχνικές και πρωτόκολλα διατροφολογίας, ψυχολογίας και life coaching και να προχωράμε πέρα από τις καθιερωμένες απόψεις για το σώμα και τις τροφές. Αυξήστε τον μεταβολισμό και ξαναβρείτε την απόλαυση στο φαγητό.

25 Νοεμβρίου | Συμβουλευτικές δεξιότητες για θεραπευτές | Γεωργία Χατζηνικολάου

Ένα σεμινάριο για θεραπευτές το οποίο εισάγει τις αρχές της συμβουλευτικής τέχνης και απευθύνεται σε όσους εργάζονται στο χώρο των ολιστικών θεραπειών, οποιαδήποτε μέθοδο και αν εφαρμόζουν, όπως: ενεργειακές τεχνικές, γιόγκα, μαλάξεις, βελονισμό, αρωματοθεραπεία κα. Αναβαθμίζοντας την υπηρεσία που παρέχουμε, προλαμβάνουμε μια σειρά από ενδεχόμενα προβλήματα. Επιπλέον, κάνουμε τη θεραπευτική μας φροντίδα μια ευχάριστη διαδικασία τόσο για εμάς, όσο και για τους θεραπευόμενους μας.

28 Νοεμβρίου | Happy Kids – MCKS Pranic Healing | Chiara Perfetti & Γιώργος

Το Pranic Healing, μέσα από τις δεκάδες ενεργειακές τεχνικές που διαθέτει μπορεί να εκπαιδεύσει τους γονείς με τρόπο που να μπορούν οι ίδιοι να καλλιεργήσουν συναισθηματική νοημοσύνη στα παιδιά τους και να τα θωρακίσουν συναισθηματικά για τις αντιξοότητες της ανήλικης και ενήλικης ζωής τους. Master Choa Kok Sui “σκοπός δεν είναι να καταπνίξουμε τα συναισθήματα αλλά να τα ρυθμίσουμε”. Γιατί ένας ισορροπημένος ψυχικά και συναισθηματικά άνθρωπος είναι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος!

O ορισμός του ΕΥΗΜΕΡΩ συνεχίζει να μας ακολουθεί πάντα σε όλες μας τις εκδηλώσεις:

Ευημερώ, το ρήμα αναφέρεται στην ολιστική έννοια της ευημερίας που ξεπερνά τα όρια της οικονομικής ευμάρειας. Περιλαμβάνει την ποιότητα ζωής και σχέσεων του ατόμου, την έννοια της πληρότητας και της απόλαυσης της ζωής, την χαρά και την αίσθηση της προσωπικής ολοκλήρωσης.

Είναι η κεντρική μας ιδέα, είναι αυτό που μας κινητοποιεί, είναι το μήνυμα που θα θέλαμε να περάσουμε σε όλους.

H Όμορφη Ζωή προτείνει το Ευημερώ !

Τόπος Διεξαγωγής: Triaena Business Center - Λεωφ. Μεσογείων 15, Αμπελόκηποι - 11526 Αθήνα - 1ος όροφος